REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Continuă lucrările de deconectare şi debranşare RADET Constanţa până la repornirea sistemului de căldură!

Continuă lucrările de deconectare şi debranşare RADET Constanţa până la repornirea sistemului de căldură!

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 423

RADET Constanţa anunţă continuarea lucrărilor pentru deconectare şi debranşare, urmând ca în luna octombrie să fie pornită căldura. Anual, pornirea sistemului se face pe baza unui istoric al condiţiilor meteo din ultimii 15 ani, perioada lunii octombrie fiind luată ca reper pentru repornirea căldurii, iar înainte ca sistemul să fie repornit se fac demersuri pentru golirea şi umplerea instalaţiilor actuale. De asemenea, se fac ultimele demersuri pentru soluţionarea dosarelor de debranşare care au fost depuse în luna septembrie.

"Pană pe 13 septembrie am avut perioada finală de depunere a dosarelor pentru deconectare şi debranşare, iar timp de o lună de zile avem de făcut deconectări şi debranşări. Ne trebuiesc instalaţii goale. În jurul datei de 15 octombrie începem probele la rece, apoi rămânem în expectativă şi în funcţie de evolutia temperaturlor exterioare pentru a stabili data în care se va da drumul la căldură. În momentul în care vom programa umplerea instalaţiilor acolo unde au fost golite pentru realizarea lucrărilor din timpul verii vom comunica în prealabil astfel încât să evităm accidentele. Istoricul ultimilor 15 ani ne arată că înainte de 20 octombrie nu s-a pus problema pornirii căldurii în municipiul Constanţa. Pornind de la acest istoric ne-am programat şi noi toate activităţile pe care le desfăşurăm în timpul verii şi vom fi pregătiţi în jurul datei de 20 octombrie pentru repornirea sistemului dacă şi condiţiile meteo vor necesita acest lucru", a declarat, pentru Replica, Liviu Dorel Popa, Administrator special al RADET Constanţa.

Iulian RUSU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
anul asta s-au debransat blocuri intregi, cate 20 de apartamente de odata, au plecat de la RADET pe capete, iar cei care au ramas or sa plateasca apa calda si caldura la niste preturi mai mult decat duble, plus ca RADET-ul a gasit o jmecherie ca sa-si mareasca venitul la apa calda, baga rugina in apa calda ca utilizatorii sa deie drumu' la apa calda pana vine apa curata, si uite asa se consuma de nu se poate, si platiti apa calda care nici n-o folositi.
11
0
Daca nu ne dati caldura si apa calda la cei ramasi la radet, va asteapta o mare actiune la uniunea europeana
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369