REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Continuă protestele în ţară, împotriva graţierii și amnistiei

Continuă protestele în ţară, împotriva graţierii și amnistiei

Replica API 30 ianuarie 2017 | 13:50 403

S-a cerut demisia ministrului Justiţiei

S-a cerut demisia ministrului Justiţiei

Protest de amploare în Capitală, împotriva legii amnistiei şi graţierii. Circa 50 de mii de persoane au ieşit în stradă în Bucureşti, oamenii deplasându-se în marş către mai multe instituţii, unde şi-au strigat nemulţumirile. Se aşteaptă noi proteste, luni, în faţa Ministerului de Justiţie. În afară de Bucureşti, au avut loc proteste şi în alte 22 de oraşe ale ţării. La Constanţa, mobilizarea a fost destul de slabă comparativ cu Bucureşti sau Cluj. Circa 1.000 de constănţeni s-au strâns pe platoul din faţa Prefecturii. Ulterior, s-a plecat în marş către sediul PSD Constanţa, iar de acolo s-au reîntors, în număr diminuat – circa 200 – la Prefectură. S-a strigat, printre altele: „Dragnea şi ai lui sa se ducă dracului”. În timp ce în stradă lumea cerea demisia ministrului Justiţiei, premierul Sorin Grindeanu era în emisiune televizată, la Antena 3, unde declara: „E un drept legal să protestezi în România, atât timp cât nu deranjezi pe alţii. Respect această opinie a cetăţenilor”. „Multe dintre opinii au avut distorsiuni, pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate”, a opinat premierul. „Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate trebuie să fie însoţită de bun-simţ. Nu cred în jigniri (...). Am urmărit tot ce s-a întâmplat şi ce s-a strigat (...). Pentru mine a fost o surpriză neplăcută prezenţa preşedintelui în stradă, săptămâna trecută”, a adăugat premierul la Antena3.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boul asta pensionar jegos secretar de partid nu e Vasile e un imputit bolsevic care il pupa in cur pe dragnea ,un rusofon care trebuie stirpit .sa crapi tu si neamul tau care a votat pesedeul jegosule
2
0
s-a futut ma-ta cu toti politicienii , ca prea le stii pe toate . MARS IN PIZDA MA-TII LA SOROS !NOI , ROMANII ADEVARATI, ITI DAM LA MUIE .
1
3
De ce 15 milioane de oameni, nu au votat PNL ?. Cred ca trebuia mult mai putin . Chiar nu se stia la vot cine conduce PSD si ALDE ?. Sau s-a mizat, ca pacanelele decit !.
1
2
Pentru postarea : "vasile", mult adevar, foarte bine ati precizat ! Va felicit ! Asa este, in stadiul asta am ajuns, din pacate.... dar, si datorita iresponsabilitatii de a nu merge la vot. Suportam consecintele, mai ales in C-ta unde este un mixt de etnii si interese pe masura ...!? Se promoveaza ce ??!!... incultura, hotia, minciuna, penalitatea....etc.
3
1
E vorba doar de gratierea unor amarati,nu de toti criminalii si banditii. OK,nu se intelege pentru ca individual avem romani destepti,insa in mase avem prosti benevoli....Daca lumea va iesi la fel pentru propriile nevoi,adica in trai mai bun ,lipsa abuzurilor ,libertate de exprimare peste tot,inclusiv la ei la serviciu,va fi bine. Deocamdata e o labareala de manipulare a fraierilor. Asa a fost si cu cei care ovationau un mare nazist sau comunist, ca apoi sa nu-si dea seama ca ei insisi au contribuit la inscaunarea dictaturilor respective si la propria moarte sau chin .
4
4
Pai constanta nu e romania hahahha cine plm sa iasa? Constanta este plina de turci tigani moldoveni lipoveni tulceni machidoni si tarani manelisti de pe la sate
7
2
sper ca sante-ti cat de cat informati ca toate statele gratiazq si in numar chiar f. mare dar la noi are cine dezinforma si sustine sa nu se faca amnistiere si gratiere : Tineti-o tot asa ca are balta peste si cine plati !
2
5
sa-i spuna dobitocului ala primu care la 2 noaptea salva pesedeul si chema armata de zombificati si bosorogi privitori la antena 3 sa ne arate ei noua ca au fost doar 3 milioane de cretini care au votat pesede restul de 15 milioane de votanti s-au pishat pe ei de bolsevici imputiti .auzi o sa ne faca in singe ,cine pensionarii care se bat pt o tigaie sau un tichet de reducere sau la apa sfintita de la robinet in care s-a spalat spagoveanu pe maini? dragi pensionari nepoatele voastre au ajuns curve in italia sau spala italieni la cur din causa pesedeului
9
5
machidonii sunt mai rai decat tiganii
7
2
Inca odata Constanta este intro postura jenanta. Dar , aici unde este un mixt de etnii sunt si interese comune, ca acelea de a sustine hotia si nepotismul. Atata timp cat sunt machedoni si tigani nu vom face nimic in Constanta. Doar haw haw, ceata la mal ! Oameni pe care nu te poti baza. Una zic si cand intorc spatele te-au sifonat ! Jenant !
11
5
Pentru ca hoti cu dosare sunt peste tot. E o OMERTA NATIONALA.
9
3
In Constanta au iesit in strada atiti cit sa se umple de jena
3
9
Vom iesi in strada de cate ori este nevoie ca sa nu-i lasam pe HOTI din PSD SI ALDE IN FRUNTE CU % NEVESTE TARICEANU SA SCAPE DE PUSCARIE DUPA HOTIILE CARE LE AU FACUT SI LE VOR FACE DACA Ii LASAM . LA puscarie cu HOTII
15
7
Degeaba au fost ajutati cu idei de strategii de campanie.ati dat cu mucii in fasole.se vede ca amluat mana de pe voi.
13
4
Comunistii interlopi, porecliti psd-isti ,doresc gratierea.Prostimea si tiganii sunt de partea lor.
17
5
Pacat ca nu sunt date cifrele exacte. De exemplu: citi crestini protesteaza inpotriva arestari lui TEOdosie, citi protesteaza inpotrida lui CIUBOTEA care se roaga nencetat cu SECTARI sau ma rog citi anti-CRETANI au fost legitimati de JANDARMI.
2
6
doar mizeriile societatii...toti retarzi mintali,toate jartelele.O familie serioasa sta in casa la caldura,nu la cei 50 de lei...Sa vina gratierea...Este ceva Omenesc !!!
6
19
da-ca mai esiti in strada aiurea ,vin si pun ciomagu pe voi puturosilor,
3
21
Daca cititi comentariul Crinu, veti afla cum va desconsidera PSD. Aceasta este atitudinea care o au atunci cand se gandesc la legi pentru voi. Bun venit in realitate!
18
4
Bai puletilor si tarfelor! Daca ies toti care sustin PSD va fac pe toti in sange , sa numai zic ca pune Liviu armata sa va rupa picioarele .
3
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218