REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Continuă scandalul în CL Medgidia! Vrabie: 'Hristoși să fiți, nu veți scăpa nici în mormânt!'

Continuă scandalul în CL Medgidia! Vrabie: 'Hristoși să fiți, nu veți scăpa nici în mormânt!'

Replica API 7 ianuarie 2019 | 00:37 371

Scandalul dintre primarul localității Medgidia și consilierii locali pare să continue și în 2019. În prima ședința din acest an a Consiliului Local, Valentin Vrabie a anunțat că s-a hotărât să dea posibilitatea “experților în administrație publică”, Luminița Vlădescu și Marian Butnaru, să-și demonstreze priceperea în domeniu. Astfel, începând de luni,7 ianuarie, viceprimarului îi vor fi delegate toate atribuțiile aferente serviciului de Impozite și taxe. Și asta pentru a demonstra cum, în mod legal, pot micșora, cu 70%, taxele și impozitele aferente anul 2019.

„Am ascultat cu atenție declarațiile făcute de experții în administrație publică, Luminița Vlădescu și Marian Butnaru, care în decursul mandatelor anterioare au demonstrat câtă pricepere au în a reprezenta interesele comunității. Întrucât au declarat că pot micșora în mod LEGAL, cu 70%, taxele și impozitele pentru anul 2019, totodată recuperând și cei 120 miliarde lei, debite restante și pentru că interesul meu este acela de a asigura condiții optime de trai cetățenilor acestui municipiu, am luat următoarea hotărâre: voi răspunse solicitării doamnei Luminița Vlădescu și, începând d eluni. îi voi delega atribuțiile aferente Serviciului de taxe și impozite..

Sunt convins că vasta experiență contabilă, pe care susține dânsa că o are, împreună cu sfaturile primite de la experții, economiștii, juriștii și avocații PNL-ului, dar mai ales mintea luminată a domnului Marian Butnaru, vor asigura punerea în practică a tuturor celor declarate de dânșii în ultima vreme”, a scris Vrabie pe pagina sa de facebook.

”Sunt curios însă, cum vor asigura, din procentul de 30% taxe și impozite colectate, banii necesari pentru:

- Asigurarea cofinanțării necesare celor 16 proiecte semnate;

- Achiziționarea aparatelor TOMOGRAF și RMN necesare Spitalului Municipal Medgidia (aproximativ un MILION de euro);

- Asigurarea funcționării și desfășurării activității Clubului Sportiv Medgidia;

- Asigurarea plăților lunare a datoriilor bancare lăsate de fostele administrații;

- Asigurarea plăților salariilor funcționarilor publici;

- Asigurarea funcționării și desfășurării activității SC Apollo Ecoterm SRL”, a mai spus primarul. Vrabie i-a asigurat pe consilieri că vor avea la dispoziție toate pârghiile necesare pentru a duce la îndeplinire toate cele promise și le-a urat succes, dedicându-le câteva versuri:

„N-avem puteri și chip de-acum/Să mai trăim cerșind mereu,/Că prea ne schingiuiesc cum vreu/Stăpâni luați din drum!/Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/Să vrem noi sânge nu pământ!/Când nu vom mai putea răbda,/Când foamea ne va răscula,/Hristoși să fiți, nu veți scăpa/Nici în mormânt!”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Greu cu gasca de HOTI din primarii! Vrabie sper sa-i dovedeasca si daca nu pun OSUL la treaba, VALEA.
2
3
mafia cu acte si legi in a sclavagi popoarele se numeste Partid Politic sau grupare politica,ONG,etc.Ei nu ar exista si nu ar avea nici o putere fara sclavii din jur care le dau respect si le acorda onoare!
3
0
asa va trebue, un primar nu cum am fos eu, din liviu scot primar de capitala!!!
7
0
esti paranoic! nu-ti lipseste decat carnetul de nebun.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102