REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Contra: Becali nu e antrenor la naţională, fotbaliştii de la FCSB nu au făcut diferenţa cu Alaşkert, cu atât mai puţin cu Spania

Contra: Becali nu e antrenor la naţională, fotbaliştii de la FCSB nu au făcut diferenţa cu Alaşkert, cu atât mai puţin cu Spania

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:00 432

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, luni, că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu e antrenor la prima reprezentativă pentru a-şi da cu părerea despre selecţie şi a precizat că jucătorii de la gruparea roş-albastră dacă nu au făcut diferenţa cu formaţia armeană Alaşkert FC din Europa League, nu o vor putea face nici cu Spania.

Selecţionerul a răspuns astfel criticilor lui Becali, cel care îl acuzase duminică seara, la postul Pro X, de neconvocarea lui Florinel Coman pentru partidele României cu Spania şi Malta.

"Coman e convocat la naţionala de tineret. Ce consecinţe să sufăr eu? Atunci domnul Becali ar trebui să se axeze în a scoate FCSB din subsolul clasamentului, să facă îi facă pe acei jucători să joace la un nivel foarte mare şi să se gândească la meciul cu echipa din Georgia (n.r. - Alaşkert FC din Armenia), când era la Giurgiu să nu se califice mai departe în Europa League (n.r. - FCSB - Alaşkert FC 2-3). Dacă în acel meci jucătorii de la FCSB nu au reuşit să facă diferenţa, înseamnă că acei jucători nu pot să facă diferenţa nici într-un meci al naţionalei cu Spania, una dintre cele mai bune echipe din lume", a spus Contra, prezent luni la un eveniment organizat de un sponsor al echipei naţionale.

"Pe Gigi Becali îl credeam un om corect, cu frica lui Dumnezeu dar dacă a dat declaraţiile astea înseamnă că mi-am schimbat total părerea despre el. Să îşi vadă de antrenoratul lui, să fie antrenor, preşedinte, patron, medic şi team manager la FCSB şi să lase echipa naţională în pace. Pentru că Gigi Becali nu e antrenor şi la echipa naţională. Dacă îmi zice că vrea să vină el antrenor la echipa naţională poate mă gândesc să îi cedez locul. Pentru că ultimele rezultate ale FCSB au arătat cât de capabil este Gigi Becali ca antrenor", a adăugat Contra.

La acelaşi eveniment, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că o să îl invite la o discuţie pe Gigi Becali pentru a-i împărtăşi din relaţia dintre conducerea federaţiei şi staff-urile tehnice ale echipelor naţionale.

"Nu cred că Gigi Becali a fost vreodată un fan al meu şi nici nu mi-am dorit vreodată asta. Doar un partener al loturilor naţionale, şi mă refer la club, nu la persoana dumnealui. FCSB nu trece acum printr-o etapă prea fericită şi atunci acest lucru se transpune şi în deciziile selecţionerilor de la prima reprezentativă şi U21. O să încerc să mă văd cu domnul Becali, mai ales că acum e şi în acte patron la FCSB. Îl invităm la federaţie, oricum nu cred că a fost niciodată aici, să discutăm şi să vedem care sunt nemulţumirile lui. Poate reuşim să-l şi îndrumăm pe o cale mai bună. Cred că sunt mai multe lucruri care ar trebui schimbate, iar el fiind conducătorul ar trebui să conştientizeze toate problemele, atât la nivel sportiv, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu suporterii. Dacă doreşte să avem o discuţie în care să-i putem împărtăşi din relaţia care există la nivelul federaţiei între conducere şi staff-urile tehnice o facem cu mare drag", a spus Burleanu.

Selecţionerul primei reprezentative, Cosmin Contra, nu a convocat pentru meciurile cu Spania şi Malta niciun jucător de la FCSB şi Dinamo, formaţii care în urmă cu o săptămână ocupau ultimele două locuri ale clasamentului Ligii I.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Spaniei, la 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, şi reprezentativa Maltei, în 8 septembrie (ora 19:00), pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Gigi lasa presingul la Contra,fa-ti echipa intra in grupele cupelor europene si asa vor veni oferte cum ai primit si pe cand FCSB era ani la rand in grupe.Cu tactica asta tip HAGI o sa ajunga si FCSB ca Viitorul,afara din europa dupa primul meci.
2
0
Daca si Becali este ca Hagi Tudose mai lamurit. Becali a dat milioane de euro ca ajutoare pentru nevoiasi.
1
0
becali se zbate atat pt a ii fi chemati jucatorii la nationala pt ca, prin prisma meciurilor de la nationala, le face acelor jucatori reclama in europa si le va creste cota de piata. dar becali cand ii vinde pe acei jucatori remarcati prin echipa nationala, da si el o cota parte din transfer la frf? nu da, ca e hagi tudose ' machidon'. pai daca nu da, vrea reclama moca? lasa ciobane, scrie pe blana oilor coman, oaida, tanase, plimba le prin oras si fa reclama la jucatori
2
0
Becali sa-si vada de catastrofa ce exista la el in echipa ----s-ar baga si pe la nationala sa dea indicatii pretioase
2
1
Dar cei care nu au trecut de Dudelange merita la nationala? Coman trebuia luat la lot macar pentru o repriza.
1
2
N-o fi ciobanul antrenor, dar nici betivanul asta de Coantra nu e. El s-a remarcat toata cariera lui doar ca a sarit sa bata arbitrul la o partida cand antrena Petrolul si atat, zero realizari. Si va mai adauga o realizare ca nu va califica echipa la turneul final. Zero barat.
1
5
Hai Romania
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218