REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CONTRAATAC. Deputatul Huțucă: PNL iese în stradă, vom protesta în toată țara

CONTRAATAC. Deputatul Huțucă: PNL iese în stradă, vom protesta în toată țara

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:23 598

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, anunță că, odată cu citirea în Parlament a moțiunii de cenzură PNL/USR, vor fi organizate mișcări ample de protest în toată țara. „Suntem în război total cu acest Guvern Tudose/Dragnea. Halul în care PSD își bate joc de români cere o reacție puternică din partea noastră, a Partidului Național Liberal. Depunem moțiune de cenzură în Parlament, dar, în același timp, organizăm ample acțiuni de protest în toată țara”, afirmă deputatul PNL de Constanța.

În opinia parlamentarului liberal, opoziția în presă și Parlament nu este suficientă. Acesta este de părere că presiunea socială trebuie să fie aplicată puternic pe un guvern PSD care și-a pierdut demult legitimitatea.

„La numai un an de la abuzul de încredere prin care PSD a câștigat alegerile, al doilea guvern instalat la putere de Liviu Dragnea și-a pierdut și ultima fărâmă de legitimitate. Nu numai că nu s-au ținut de cuvânt, dar ne-au adus țara într-o criză fără precedent. Inflația a crescut de 13 ori în ultimul an! Românii plătesc cu 12% mai mult pe carburanți și pe electricitate. Cursul valutar a explodat, leul este la un minim istoric și în același timp românii cu credite plătesc în medie cu 150 de lei mai mult pe lună decât plăteau acum un an!”, susține Bogdan Huțucă.

„Nu este suficient să facem conferințe de presă, interpelări, întrebări sau alte acțiuni de opoziție parlamentară. Avem nevoie de oameni în stradă, de o presiune la care acest guvern ilegitim să cedeze. Să plece acasă. Nu mai avem timp de povești. Creșterea economică este falsă, acești guvernanți falsifică realitatea. În mod real ne îndreptăm într-o prăpastie din care cu greu vom putea ieși, dacă nu îi dăm afară de la guvernare pe acești impostori”, încheie președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dnl-e Hutuca iesirile in strada ale dvs PNL-istilor tre sa aiba in vedere si facerile dvs k part cind erati la guvernare.Altfel sinteti ipocrit si atiit.Sper doar k oameni sa aiba discernamint si sa nu se lase manipulate daca au memoria buna si au trait si in guvernarile anterioare.Asa correct sa fie altfel doar halite rahat da da rahat turcesc.
3
0
MA-TA CE ERA DE A FATAT UN BOU ? AI LIPSIT , AI FOST BOLNAV ?
3
2
Incercati doar sa confiscati actiunea de strada a societatii romanesti! Sunteti la fel ca PSD-ul domnule Hutuca! Nu aduceti nimic bun in viata romanilor!
4
4
O sa ne o sujeti grav psd istilor !.
1
6
Macar gheorghe dragomir era fost carator de mapa a lui hasotti.Asta e un slugoi ordinar impreuna cu boroieni &co
4
2
Auleu,,,,,toti 15?
0
2
daca dam jos PSDeu ,,ce javre punem in loc,,,PNLeu sunt mai jigodii de cat PSD.
4
3
Vrea si el sa se bage in seama precum chilotul in c..r! Vai de capul vostru de opozitie, vreti sa deveniti vocali dar nu sunteti o varianta viabila pentru a conduce nici voi. Sunteti incompetenti si corupti la greu!
7
3
Problema reala a romanilor este ca nu au varianta serioasa la PSD. PNL incearca sa profite de prostia comunistilor dar si ei sunt tot o cloaca de corupti.
6
4
Mai peneilistule dar in 2010 cand ati taiat salariile de ce nu ati organizat actiuni de protest si sa puneti presiune pe Boc si Basescu. Unde erati atunci ???? la chiolhane pe bani nostri.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218