REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Contrabandiştii de ţigări din Piaţa Chiliei, călcaţi de poliţişti. Ca să scape, bişniţarii au incendiat baxurile în casă!

Contrabandiştii de ţigări din Piaţa Chiliei, călcaţi de poliţişti. Ca să scape, bişniţarii au incendiat baxurile în casă!

Replica API 17 ianuarie 2014 | 00:00 147

Tămbălău pe strada unde un tânăr a fost ucis pentru o ţigaretă

Tămbălău pe strada unde un tânăr a fost ucis pentru o ţigaretă

Agitaţie pe strada Radu Calomfirescu din Constanţa, acolo unde mai multe percheziţii domiciliare urmau să aibă loc joi, 16 ianuarie, la nişte suspecţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. Numai că, între timp, indivizii au încercat să dea foc baxurilor, pentru a scăpa de... "probe". Cartierul Piaţa Chiliei vrea să-şi capete numele de "cuibuşor al contrabandiştilor". La finele anului trecut a mai fost descoperit un individ în zonă, care a spus singur că face bişniţă cu ţigări, întrucât îi era teamă ca va fi acuzat de crimă. Totul a fost în contextul în care un tânăr fusese ucis chiar pe strada Radu Calomfirescu, culmea!, tot de la o ţigaretă. De data aceasta vorbim despre aceeaşi stradă, despre imobilul cu numărul 23, unde locuiesc alţi bişniţari. Potrivit oamenilor legii, a fost vorba depre un flagrant, o persoană fiind surprinsă în timp ce ieşea din imobil cu aproximativ 70 de cartoane cu ţigarete, după care a fost aşteptat mandatul de percheziţie domiciliară. Văzând ce se întâmplă în faţa porţii, indivizii vizaţi au vrut să scape de marfă, dând foc baxurilor. Au fost solicitaţi pompierii, care au stins flăcările, doar că o parte din ţigări s-au făcut scrum. Persoana ridicată de poliţişti a menţionat că-şi lua ţigări pentru propriul consum, ea fiind dusă la audieri. Menţionăm că acţiunea aparţine Poliţiei de Frontieră, care continuă cercetările. Vom reveni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218