REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Contract de milioane, fără licitaţie. Vezi ce firme repară în regim de urgenţă ambulanţele din Constanţa

Contract de milioane, fără licitaţie. Vezi ce firme repară în regim de urgenţă ambulanţele din Constanţa

Replica API 18 aprilie 2017 | 00:00 1985

Negociere fără anunţ

Negociere fără anunţ

Două firme din Constanţa şi una din Bucureşti îşi împart peste 3,6 milioane de lei pentru repararea maşinilor deţinute de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Contractele au fost atribuite la începutul acestei luni fără licitaţie, autoritatea contractantă invocând o situaţie de extremă urgenţă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a atribuit pe 05.04.2017, fără licitaţie, un contract privind “servicii de reparaţie şi de întreţinere a autosanitarelor marca Mercedes Benz, Volkswagen, Citroen”, în valoare totală de 3.634.287,62 lei, fără TVA. Înţelegerea a fost parafată prin negociere fără anunţ de participare, justificarea acestei procedure fiind o situaţie de urgenţă extremă, survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă. Durata înţelegerii este de două luni. Cea mai mică parte a contractului, respectiv 986.812, 4 lei, a revenit firmei Motorex SRL, cu sediul în Lazu, care se ocupa de ambulanţele marca Citroen. Motorex este dealer Peugeot şi este deţinut de oamenii de afaceri Marin Atanasiu şi Liviu Ionel Cotoban. O altă firmă contractată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa este Cardinal Motors SRL, care va repara autosanitarele marca Volkswagen contra sumei de 1.133.167 lei. Cardinal Motors, aflată în insolvenţă din 2011, este deţinută de Anca Nicoleta Precup, Ioan Precup şi Paul Mihai Nicu Precup, administrator special fiind Dumitru Caragheorghe. Cea mai important parte a contractului a revenit firmei Autoklass Center SRL din Bucureşti, care va primi 1.514.308,22 lei pentru repararea ambulanţelor marca Mercedes. Autoklass Center este controlată de Gabriel Ioan Negrilă.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai daca e in insolventa cum naiba mai face lucrari?!
0
0
Gresesti! Este cel mai serios service. Acolo imi duc masina desi nu e marca Peugeot si nici Citroen. Merita sa astepti un pic. Iar patronii nu sunt machidoni asa cum ganditi. Si daca ar fi machidoni tot acolo as merge.
2
0
problema este ca Motorex nu mai are nici un meserias bun, toti mecanicii buni si electricianul auto scoliti prin Ungaria si Croatia au plecat de mult, au ramas niste amatori si chiar si aia sunt pe picior de plecare, daca ai nevoie de o diagnosa sau o reparatie in regim de urgenta trebuie sa astepti cu saptamanile asa ca atentie in ce ambulante va urcati apropiatii
1
3
Numai nenorocitul de popescu care trage pt fisu si fisa mari doctori si ei ... cei mai mari escroci din sanatate un nemernic spagar ... de ce nu il controleaza nimeni pt toate proprietatile care le detine ... de unde au avut bani sa cumpere terenuri in mamaia sat si faleza nord ... de unde au bani sa ridice blocuri ? Jeguri imputite ... makedoni analfabeti care put a oaie
2
0
Asa cap de oaie cum sunt i-am futut pe toti in gura. Si pe tine fraiere frustrat !
1
5
si acum cind popesu a iesit la pensie cine mai ia spaga cum lua la angajari RUSINICAAAAAAAAA,,,,,
2
0
Cea mai mare parte din meseriasi au plecat din service-uri prin strainatate sau pe cont propriu.Stiu cazul unui patron cu reprezentante,da reprezentante,care a bagat firme in insolventa,oamenii au ramas cu bani de recuperat de ani de zile,a pastrat o singura firma,a mai deschis apoi altele dar i-a mers bine doar lui,a mintit oamenii pana au plecat toti:mecanici,tinichigii,electricieni,contabilitate,gestionari,receptioneri service etc.Este asa,cap de oaie?
5
0
Nenorocita specie de om e romanul... Avem un dar de a ne face rau!!! Este o decizie corecta chiar si fara licitatie. Daca vrei sa faci mangle le faci si cu licitatie. Sa auzim de bine!
7
0
nici la reprezentante nu mai gasesti meseriasi, uitati-va cati trbuie sa tina in spate patroni, neveste, casiere, pitipoance la vanzari etc, pai cu ce bani? ca mecanicil auto e prost platit si cum invata ceva, cum fuge la unul cu garaj unde castiga de doua ori mai mult!!!
5
0
In loc sa le repare la colt cum face romanu! Sa le mai lege cu sarma... le trimite la reprezentanta! Sunt sigur ca banii astia puteau fi sifonati cu un nea gica sau un nea costica. Asa la reprezentante... fie ele si in insolventa... aia or sa foloseasca piese originale si mai greu. Asta dinaintea mea chiar avea dreptate: meritati cate un glont macar in zona abdominala pentru titlurile astea bombastice!
8
1
Sunt reprezentantele. Astea ce kkt mai au? sigur au dat spaga la autoritate sa ia contracte sa repare masinile pe care ei le furnizeaza... bun articol, merita un premiu, sub forma de glont
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367