REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Contract impresionant pentru modernizarea drumurilor din stațiunile Mangaliei. Cine va face lucrările

Contract impresionant pentru modernizarea drumurilor din stațiunile Mangaliei. Cine va face lucrările

Replica API 13 decembrie 2019 | 18:16 654

Peste 2,5 milioane de euro din bani europeni

Peste 2,5 milioane de euro din bani europeni

Primăria Mangalia va plăti peste 2,5 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor din stațiunile arondate, în urma unei licitații castigate de o firmă din Călărași cu experiență în lucrările din Constanța.

Primăria Mangalia a atribuit pe 12 decembrie 2019 contractul pentru continuarea lucrărilor de finalizare a lucrărilor pentru drumul care leagă municipiul din sudul litoralului românesc de staținea bulgărească Balchik, finanțat din fonduri europene.

Potrivit documetanției de atribuire, este vorba despre ”Sistematizare pe verticală municipiul Mangalia - Modernizare drumuri în cadrul proiectului: "Improving the connection of tertiary nodes Mangalia and Balchik to TEN-T infrastructure". Contractul în valoare de Saga Infrasctura SRL din Călărași.

Firmă de succes

Firma câștigătoare este Saga Infrastructura SRL din Călărași, care va primit pentru serviciile sale 11.938.773,14 lei, fără TVA. Firma din Călărași are mai multe contracte în Constanța și a raportat pentru anul 2018 afaceri de 4 milioane de lei și un profit net de aproape 260.000 lei, cu 10 angajați.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tot cu DORU asta va e frica ca va rupe chilotii de hoti si o sa umblati in tanga si cu poseta la Poarta Bianco
0
0
Alta mangla a escrocului Radu Cristian. Cel mai imputit primar din Romania. A ajuns multimilionar in 7 ani de mandat.
1
0
Mangalia-Balchik presupune si 2 Mai si Vama veche, pe teritoriul romanesc.Acum ramane de vazut daca lucrarile incep de la Olimp sau din fata Primariei ca sa dea bine pe camerele alea de supraveghere zis ferestrele primariei ,ca sistemul instalat nu functioneaza.Si cum se face ca aceste lucrari incep mai mereu in decembrie, n-o fi degeaba luna cadourilor!!!
0
1
Dorule,ca sa nu fi singur,te rugam sa-l iei si pe prietenul tau Ozzy cu tine.Multumim!
4
0
Te lasam , Dorule! Ce sa facem , sa ne certam cu tine acum ??
8
0
Ma numesc doru si vreau sa iau pl in gura la toti
4
1
Mangalia este un santier deschis,se fac foarte multe lucruri in aceasta perioada.Sper sa se finalizeze toate aceste santiere pana la inceputul verii,pentru binele orasului nostru,al locuitorilor si al turistilor.Daca se vor finaliza aceste proiecte,eu cu familia mea vom vota Radu Cristian,daca nu...altcineva...
5
4
Vine campania
5
1
Fix pe diagonala tarii este un oras model,Oradea tot cu un primar liberal. Bravo celui de la Mangalia ca face ce a vaxut ca se poate in Oradea si in Ardeal.
3
2
care e impun cu forta, oriunde si, castiga lucraru babane cu cativa angajati!!! s-a intors lumea cu curul in sus. anormalul a devenit normal si normalul a devenit anornal !
3
1
contract semnat pe 22decembrie 2019 bravo DDORU sa te premieze primarul ca poate ai salariul mic la gold
2
1
Pai mai nene daca ar declara toti banii cum ar mai putea da paraindaratul primarului care nu-i deloc mic .Cred ca voi nu stiti cum se lucreaza mai ales la drumuri,borduri pavele.Doar DNA-ul ii mai poate potoli de hotie.
12
2
canalizari nu faceti? in cartierul dobrogea 2 ??cablu tv ,inpozite la fel
9
1
Are perfecta dreptate !! Cum dracu sa repari cu 10 angajati ? Ba mai mult , lucreaza numai in pierdere !! Asta face parte din categoria alora care sar in sus cand e vorba de salarii minime , si vesnic lucreaza in paguba conform declaratiilor lui din 2013 . Adica , datoriile mai mari decat profitul , oare de ce?? Va spun tot eu , pt ca omul nu declara profitul si baga totul in buzunar , astia.s adevaratii hoti ai acestei tari . Legile facute de hoti permite hotilor sa declare cat vor , fara sa.i pedepsesca . Oare patronul Saga conduce Logan ?
14
2
Pai cum sa faca mai nene astia treaba daca au 10 angajati? Ba voi sunteti sanatosi ? Pai nu vedeti ce profit au declarat ?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920