REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

JALE la NUBA, din MAMAIA: activitatea din bucătărie, SUSPENDATĂ!

JALE la NUBA, din MAMAIA: activitatea din bucătărie, SUSPENDATĂ!

Replica API 5 iulie 2020 | 00:03 10381

Sub autoritatea Instituției Prefectului, începând cu data de 3 iulie a.c., timp de două săptămâni, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului vor desfășura, în sistem integrat, activități de verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase și cluburi în aer liber, cu precădere în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

După primele activități desfășurate în acest sens, până în această dimineață, la nivelul județului Constanța au fost verificate 157 de societăți comerciale. Au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 de lei.

Astfel, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar doi operatori economici au fost sancționați contravențional pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activității unuia dintre aceștia.

Club Nuba, vizat

Unul dintre operatorii economici sancţionaţi este Clubul Nuba, din Mamaia, unde activitatea în bucătărie a fost suspendată.

„În urma controlului efectuat în incinta unui club din județul Constanța s-a dispus aplicarea unei sancțiuni în valoare de 20.000 lei și suspendarea activității operatorului economic, de către DSVSA Constanța, până la data de 08.07.2020, pentru nerespectarea regulilor de igienă şi de depozitare a produselor alimentare”, au transmis reprezentanţii DSVSA.

De asemenea, au fost aplicate 16 sancțiuni pentru nerespectarea normelor la circulația rutieră, 12 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 4 pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor și 2 sancțiuni pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Direcției Rutiere a Inspectoratului General al Poliției Române, au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psiho-active.

Astfel, polițiștii au controlat peste 600 de autovehicule și au legitimat aproximativ 620 de persoane.

În urma activităților, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 1 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, dintre care 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au reținut 17 permise de conducere.

În aceeași noapte, polițiștii constănțeni și lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au desfășurat o acțiune pe raza stațiunii Costinești, context în care au verificat 10 agenți de pază și 5 societăți comerciale. Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, dintre care 3 la Legea 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și o sancțiune la Legea 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se mananca in restaurantele de pe litoral de ffff multa vreme. Hai la resturi baieti pana va iese pe nas si pe dos ,mai bine serviti conserve ,e jale pe litoral si asta o stiu cei care sunt implicati in bucatariile restaurantelor. Enjoy!!!
3
0
Trag tare makedonii sa recicleze mancarea ca au rate la bemveu si au pierdut startul de 1mai .luati cu salmonela de la jegosi
5
0
Bag pula. La cin cin am mamcat pizza cu cacat. Asa ceva...
7
0
Am belit pla , acum 3 zile am mancat acolo...
5
0
Stiati ca daca o sugeti veti avea vaccin anti Covid a se citi prostie , pe fetele strigoilor si curvelor care cred. Va multumesc .
4
2
Dar la doamna Matichescu nu serviti ? La Massaranduba ? Sau acolo nu este voie ca vine nenea Teodorovici si va da bataita? Pff... ce va mai place sa epatati cu nimic ! Aia de la Massaranduba si Mackerel stau fara masti in bucatarie gatesc la rece si nimeni nu le spune nimic ! De jocuri de presa ieftine suntem satui ! Vrem sa vedem fapte ca de vorbe sunteti toti buni!
10
0
La Eforie sud cand vine controlul. Este dezastruos la Capul Turcului.
9
2
La Riviera ne uitam cum prepara bucatarii mancarea cu mastile in barba nu la gura si nas.
9
0
aia au si bucatarie? credeam ca au doar sere de canepa in spate
9
0
Ce aveti impotriva controalelor? Pandemia inseamna ca nu trebuie sa respecti legea? Nu va mai plangeti....intrati in legalitate ..... pandemia nu inseamna sa treceti in contractul de munca 2 h pe zi si salariul minim si sa se munceasca 12 h pe zi....cand veti si corecti si va hartuie controalele.....atunci sa vociferati....
16
2
Meniul zilei salata asortata de Sara cu kovid la 19 grade
2
0
Mafia PNL distruge ecomomia.La cazinouri si pacanele nu a fost nimeni in control-spaga?
7
9
As.vrea.sa.faca public dom'Perfect cate controale a.facut la unchi-su si la prietenii lui ? Niciunul !!! La Pnl a fost buba dintotdeauna, nu la Psd, ametitilor !
9
5
cu cacat prostului pesedist de sub mine. Stiu, e pleonasm...
8
7
Minunatul prefect care este este total pe dinafara a primit ordin de la Buc sa asmuta toate institutiile pe agentii ec si sa dea amenzi la greu...Asa va tr, ati vrut PNL...
7
12
Mi-a placut de Mandolina care pe 3 iulie ne ameninta cu prelungirea starii de alerta iar pe 4 ne anunta ca pe 9 se deschid restaurantele dupa intalnirea cu reprezentantii Horeca care si-au clatit pulile in gura lui. Multa muie Partidul National al Labarilor, voi care luptati pentru sanatatea si vietile romanilor. MULTA MUIE!
13
9
Plin de drogati din Bucuresti
43
0
Clubul nuba e doar vizat nu inseamna si controlat ... mai asteptam sa vedem daca cotizeaza .. daca nu ...
21
4
In vama cand vin?
28
0
mooye pnl !!!
14
23
Sa vina si la restaurantul En Provance de la iesirea din CT spre Ovidiu. In fiecare seara au evenimente cu zeci de persoane
32
3
Statul mafiot si-a trimis slugoii la dat amenzi
16
36
HORECA in forma actuala este clar o JAPCA, lasa sa cotizeze la buget...
36
0
traficantii si curwele nu au treaba cu distantarea!!!!!
39
4
Mafia PSD a distrus Romania si prostii ii voteaza
46
32
Mafia PNL distruge Romania si lasii tac
42
41
mooye dsv!
31
27
Stau 300 de oameni inghesuiti pe o terasa de 200m2. Nu se respecta regulile deloc.
51
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367