REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROALE OPC pe litoral: Două restaurante au fost redeschise în urma remedierilor!

CONTROALE OPC pe litoral: Două restaurante au fost redeschise în urma remedierilor!

Replica API 6 iulie 2018 | 03:23 460

Controale masive pe litoralul românesc! Inspectorii OPC Constanţa au dat iama în unităţile de alimentaţie publică de la malul mării! În perioada 27 iunie – 4 iulie a.c., peste 20 de unităţi au rămas închise din cauza faptului că nu au depus cerere, ori nu au remediat problemele întâmpinate la primul control efectuat de către inspectori.

Astfel, de la începutul sezonului estival, în urma controalelor efectuate 50 de unităţi au rămas închise temporar iar 17 de proprietari de unităţi au redobândit dreptul comercializării în condiţiile în care au soluţionat abaterile pe care inspectorii le-au sesizat la prima verificare. De asemenea, joi, 5 iulie a.c., au fost depuse la sediul OPC 13 cereri de redeschidere de către comercianţii “închişi” din cauza neregulilor.

De la începutul sezonului estival şi până în prezent inspectorii OPC au aplicat amenzi în valoare de 602.000 lei, acesta reprezentând bilanţul primei perioade de comandament.

În urma controalelor efectuate două dintre restaurantele închise şi-au remediat problemele. Este vorba despre Restaurantul din Eforie Nord, precum şi cel din Medgidia, Perla Dobrogei, la care menţionăm că s-au găsit probleme grave în ceea ce priveşte igiena.

Controalele inspectorilor OPC Constanţa continuă pe litoralul românesc şi vin pentru a înlătura orice risc de îmbolnăvire în cazul turiştilor care aleg să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc.

P.S.

Citeşte şi: ORIBIL! JEG, GÂNDACI ŞI MUŞTE în bucătăria Restaurantului Perla Dobrogei - VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In statiunea Costinesti pe str.Garii ,nr.104,sta cunoscuta d-mna Ileana Moararu ,proprietara si bucatareasa care gateste atat pentru yoghini cat si pentru turistii ei din curte ,detinand 15 camere pentru inchiriat neautorizate .Bucataria si terasa sunt de o mizerie de nedescris neautorizate,neandeplinind nici o conditie din punct de vedere sanitar.DSV,OPC, Sanepid mergeti si convingeti-va personal.Sa nu mai vorbim de evaziunea fiscala atat la cazare cat si la terasa cu preparate bio.De apa calda nu mai borbim ,vasele sunt sleioase tinute in conditii greu de imaginat.
1
0
peste o saptamana e la fel cum era inainte de control asa ca astia de la OPC isi fac reclama gratuita .
4
0
Ani de zile patronii au facut ce au vrut cu turistii. I-au indopat cu mancare stricata, tinuta in conditii penale. Dar majoritatea dintre ei continua sa-si bata joc de populatie. Filmati, faceti poze si trimiteti la OPC.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367