REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CONTROALE pe LITORAL: Opt localuri ÎNCHISE! Se vrea introducerea CAZIERULUI contravențional! VIDEO

CONTROALE pe LITORAL: Opt localuri ÎNCHISE! Se vrea introducerea CAZIERULUI contravențional! VIDEO

Replica API 26 iunie 2019 | 00:00 258

Comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au luat la control localurile de pe litoral! Acțiunea s-a derulat luni, 24 iunie, și marți 25 iunie și, potrivit șefului CJPC, Horia Constantinescu, a vizat zona de faleză și de plajă, care au un impact major asupra consumatorilor.

”Au fost vizate atât locații de alimentație publică cât și plajele. În cazul plajelor, cele mai multe dintre ele ocupau peste cei 70% prevăzute de lege, iar multe dintre locațiile de alimentație publică au fost oprite ca prestare de servicii, pentru deficiențe majore ce pun în pericol, pe lângă sănătatea, viața comsumatorilor, turismul, în general. Din 10 locații de alimentație publicp, 8 au fost oprite”, a spus Horia Constantinescu.

Acesta a adăugat faptul că a propus ANPC introducerea cazierului contravențional, adică abaterile constatate la același operator economic, pentru a fi ținută o evidență.

Liliana CHIRU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De 10 ani vin pe litoral anual si sunt obligat sa mananc de la Kaufland in loc de carnea spalata cu dero expirata din restaurante cu cartofi pai nespalati si trantiti direct in uleiul incins neschimbat de 2 saptamani !
2
0
tiganii cu porumb fiert in conditii de jalnice de igiena si namol in sticle de plastic adunate de prin gunoaie, pe astia nu ii controleaza nimeni? tigani din t-ghol ce au pus monopol pe namol si statiune, exploateaza un biet batran sa le vanda namolul furat
2
0
de ce nu dati numele locatiilor inchise??? si dupa un nr. de...zile iar functioneaza!!!! iar cu sezlongurile....plaja e a tuturor nu sa puna mana mafiotii sa scoata bani pe spatele nostru. suntlocalnica, sunt la zi cu taxele si impozitele si ma u gonit cu prosopul ca nu am vrut sa platesc sezlong!!!!! e corect? primarul de cine a fost votata de localnici sau turisti care vin odata la nu stiu cat timp??????
3
0
eu nu o sa mai mananc pe litoral, dar vreau sa se aplice amenzi maxime, sa se inchida dughenele si dosare penale multe
7
1
Replica, de ce aveti rubrica de comentarii daca nu le afisati pe cele mai vechi? Uneori acestea sunt mai interesante fata de reportajul facut de dvs. Contin mai mult adevar. Lasati informatia sa ajunga la cititori.
4
0
Cine e tampit si nu respecta regulile elementare de igiena nu are ce cauta pe piata. Dar OPC face controale la comanda iar protejati sunt protejati, asta este problema cu aceasta intitutie.
8
1
Bravo OPC. Multi ani, acesti comercianti, au vandut mancare alterata populatiei. Lipsa controalelor ia incurajat sa continue. Perseverati in controale si se vor mai domoli.
7
1
Feliciitari domnilor ! Dupa cum se vede nici nu a inceput vara si noi mancam mizeriile avarilor dupa bani.Continuati cu aceste controale in toate statiunile ,macar de frica sa se mai puna putin la punct si sa respecte atat legea cat si consumatorul.
11
0
Bravo fituico!
1
1
asa vom sti sigur ca PZD-ul nu va mai intra in parlament !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102