REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROALE pe microbuzele de pe ruta Năvodari - Constanţa! Şoferii au intrat în panică şi s-au anunţat între ei!

CONTROALE pe microbuzele de pe ruta Năvodari - Constanţa! Şoferii au intrat în panică şi s-au anunţat între ei!

Replica API 12 iulie 2017 | 02:11 370

Traseul Constanţa - Năvodari este, de ani de zile, chinul navetiştilor, mai cu seamă în sezonul estival! Microbuze care întârzie să sosească în staţii, pasageri înghesuiţi peste capacitatea mijloacelor de transport în comun - cam acestea sunt condiţiile pe care le îndură, de ani de zile, oamenii. Reclamaţii au tot fost, ba chiar şi iniţiative eşuate de întroducere de noi trasee ori de suplimentare a numărului de microbuze şi autocare. Cei doi operatori de pe ruta Constanţa - Năvodari şi retur au considerat că... sunt destule maşini, iar o suplimentare le-ar tăia din profit. Numai că sesizările repetate din partea cetăţenilro au determinat actuala conducere a Consiliului Judeţean Constanţa să dispună verificări în teren.

"Dacă verificările vor conduce la concluzia că este nevoie de mai multe maşini, se va discuta cu cei doi operatori de pe traseu, să se conformeze. Nu este normal ca cetăţenii să fie chinuiţi, să nu ajungă la timp ori, şi mai grav, să meargă înghesuiţi sau în picioare. Ultimul aspect contravine legii", a declarat, de dată recentă, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu.

În cursul zilei de marţi, 11 iulie, au început verificările şi nu este exclus să se lase cu sancţiuni. Primele 3 mijloace de transport în care au urcat reprezentanţii CJC s-au dovedit a fi încărcate până la refuz! Ulterior însă, conform surselor noastre, şoferii de pe microbuzele GMS şi autocarele JT s-au anunţat între ei şi... minune! Mijloacele de transport în comun au început să sosească în staţii cu regularitate, din 3 în 3 minute. Cu alte cuvinte, se poate, însă doar CONDIŢIONAŢI de controale!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistii de la paza si ordine Politia Navodari nici nu stiau ce acte sa-i ceara soferului . Mai earu vreo 4 de de la Gardienii Publici Primaria Navodari care isi faceau cu ochiu la soferii de pe microbuze . Este clar : totul este de fatada !
2
1
azi dimineata la 8-9 microbuzele erau arhipline...nici soferul nu stiu daca mai avea loc...
3
0
AU FACUT CONTROL LA MICROBUZE LA MISTO PINA LA ORA O6.45 ! Ha Ha Ha ! Dupa aia au primit ordin sa dispara ! Am mers inghesuiti ca.vitele si nu au dat bilete !.Sictir !
4
0
Reintroduceti linia 23 si 22 de STAT R.A.T.C. , cum a fost pina in anul 2000 , firmele lui Cacalapod or sa dea faliment in max 6 luni ! Cetatenii ar circula.in siguranta si veniturile Regiei s-ar dubla !
3
0
verificati urgent maxi taxi 312 numai particulari nu detine licienta de transport trama stradala nu au firma lucreaza la negru fara bilete ISCTR ANAF POLITIA RUTIERA luati masuri urgente soferi bauti sofer CT12 YSL mirose a bautura in fie care dimineata faceti controale
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367