REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONTROALE pe străzile din Constanța! Persoane LEGITIMATE și conduse la Secție

CONTROALE pe străzile din Constanța! Persoane LEGITIMATE și conduse la Secție

Replica API 30 mai 2019 | 00:25 731

Polițiștii locali, în data de 29 mai a.c., lucrătorii instituției cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice și activității comerciale au desfășurat o acțiuni tematice, în intervalul orar, 08.00-16.00, în zone de interes public : KM 4-5, CET, Anda, Medeea, Zona Industrială, Poarta 6 cu strada Viorelor, Complex comercial de pe strada Comarnic, Complex Abator, Parc Poarta 6, Parc Viitorului, Liceul de Marina, Școala nr.37; Școala nr.18, Școala nr.16, Biserica Sf.Nicolae, Biserica Sf.Ilie, Bdul 1 Mai Vechi, Far, Valea Portului, ocazie cu care au legitimat 40 de persoane, au condus la sediul unității de poliție locală trei persoane, au predat DGASC două persoane, au verificat opt operatori economici și au constatat 40 de abateri de la normele legale, aplicând sancțiuni contravenționale după cum urmează: 10 amenzi pentru nerespecarea unor norme de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, patru amenzi pentru acte de comerț ilicit, șase amenzi pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 15 amenzi pentru fapte de natură antisocială care vizează menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța precum răscolirea gunoiului menajer din containere și expunerea autoturismelor la vănzare pe trotuar, două amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 427/2017 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață și trei sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile OUG nr.97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de stare civilă ale cetățenilor români.

În cazul autoturismelor parcate neregulamentar în scopul expunerii spre vânzare în mod nelegal, politiștii locali au dispus ridicarea a cinci autovehicule de pe strada Șos. Mangaliei din proximitatea unui supermarket și a unei instituții publice. Obiectivul acestor activități a fost acela de a asigura siguranța traficului rutier și pietonal.

Deținătorii legali ai autoturismelor le vor putea recupera numai după achitarea tarifelor de ridicare, transport și depozitare prevăzute în H.C.L nr.399/2018- Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța.

Cuantumul total al celor 40 de sancțiuni contraventionale care au fost constatate în cadrul acțiunii tematice derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice a fost de 14.560 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine.s astia ??
1
0
pe ala nu-l mai vedeti cu mertoiul care a parcat de-a ocupat tot trotuarul, deh, are mertoi si e pui de smecher.
1
1
e de preferat statul militienesc statului vagabontsesc si interlopesc. Da-le-as cu chirie pe nevasta-ta si fi-ta la vagabonzi, sa vezi ce-ti revii atunci. Vote gun rights!
2
1
cand acele persoane pun in pericol alte persoane sau ordinea publica CORECT, ca esti tu paranoic si ai suspiciuni GRESIT - daca ai matale Sherlock suspiciune, il legitimezi pa toarshu' suspect si ii dai drumul pe urma te duci frumos la judecator ceri mandat pe numele suspectului si te duci la adresa declarata si daca nu il gasesti ii lasi citatie sa se prezinte la circa si daca nu se prezinta il dai in urmarire nationala planetara galactica universala. Cat despre legitimat explica-mi tu mie cum il legitmezi pe ala la sectie daca nu zice nimic si n-are nici amprente? cu recunoastere faciala?
6
3
Ex de control:am uitat permisul acasa,ma opreste militia,ma verifica totul ok,ma atentioneaza ca amenda este de 870 de lei,l.am intrebat cum facem si a zis ca azi dau eu berea,l.am intrebat cat,a zis cat dai atat primesc, in 2019 foame mare la Constanta! Nu i.am dat nimic ca nu aveam bani la mine si m.a lasat!
0
4
nu va uitati la filmele si serialele americane? acolo daca te prinde fara acte, sau cu ceva in neregula te duce la sectie, si de acolo te poate scoate altcineva care plateste deranjul politiei, chiar daca persoana dusa la sectie este majora, are nevoie de o alta persoana majora care sa o scoata din sectia de politie
8
2
Desteptule,adica vine politaiul,constata infractiunea,se duce la judecator,cere mandate si se intoarce sa-l ia pe golan? Intre timp poate golanului I se ofrea ceai,cafea ? Prostule!
9
1
Politia are dreptul sa te duca la sectie, fara nici un mandat, in anumite situatii: cand persoanele vizate sunt suspecte de savarsirea unor fapte penale, cand acele persoane pun in pericol alte persoane sau ordinea publica sau cand nu poate fi stabilita identitatea lor. Chestia e ca in articol se vorbeste de politistii locali, ori nu stiu daca astia au dreptul asta.
10
1
Conducerea la sectie fara mandat inseamna sechestrare care este infractiune
6
11
In fiecare dupa amiaza in statia de la gara , la vaporas isi face aparitia asa zisul cersetor cu doua carje pentru recuzita, desi merge normal. Agaseaza in permanenta pe aceia care asteapta autobuzele ,cu textul :50 de bani sa imi iau o paine. Lucreaza sub acoperire ?
9
3
Sa vedeti voi cind veti ramane someri ce veti da din buze. Constanta trebuie asa au decissatanisti trebuie sa fie o mare inghisoare electronica. Camere de supraveghere peste tot pentru ca nimeni nu vrea sa fim civilizati ca mosii si stramosi nostri. Care construiau DAVE iniantea regelui DAVID. Stie careva cu ce se manca o LEGE. Dar cu o porunca? Nu. Atunci repetati istoria lor.
3
5
Vine sezonul estival, vom avea o invazie de infractori si cersetori in Constanta. Adunati-i pe toti si expediatii acolo unde le este locul !
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218