REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Controale peste controale la Spitalul Județean Constanța! A fost în verificări și Ministerul Sănătății

Controale peste controale la Spitalul Județean Constanța! A fost în verificări și Ministerul Sănătății

Replica API 28 martie 2018 | 00:27 219

S-a dat startul controalelor la Spitalul Județean Constanța! Nu este o glumă, ci chiar managerul spitalului, Cătălin Grasa, a precizat pentru „Replica de Constanța” că în timp ce Consiliul Județean Constanța efectua verificări tematice, reprezentanții Ministerului Sănătății au efectuat, de asemenea, un control. Desigur, momentan nu se cunosc rezultatelor acestor verificări, însă, potrivit lui Horia Țuțuianu, președintele CJC, săptămâna aceasta se va prezenta raportul și rezultatul verificărilor efectuate.

„Am avut și control de la Ministerul Sănătății. Sunt controalele încrucișate. Nu știu dacă s-a finalizat. Oricând sunt bineveniți în controale și a aflace se întâmplă în spital. Suntem bucuroși acum că s-a aprobat bugetul”, a punctat Cătălin Grasa.

Totuși, bugetul spitalului a fost aprobat în cadrul ședinței de Consiliu Județean, care a avut loc marți, 27 martie a.c., lucru care nu poate decât să îl bucure pe manager, care plănuiește o serie de investiții pentru îmbunătățirea condițiilor oferite de către unitatea spitalicească pe care o conduce.

În același timp, întrebat de jurnaliști în legătură cu modul în care gestionează situația de la spital, Horia Țuțuianu a precizat că este mulțumit de rezultatele pe care le are are de când a preluat atribuțiile de la Daniel Learciu, vicepreședinte CJC din partea ALDE. Mai mult, consideră că a reușit să aducă un plus.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CONTROALE PESTE CONTROALE SI SI VERIFICARI DE LA MIN SANATATI.INOCENTA TOTALA.SA VA SPUN EU CUM STAU LUCRURILE.MENEGERUL GRASA II MEMBRU PSD MEDIC A FOST O DAAATA.CONTROALELE MUUULT TRIMBITATE DE LA MIN SANATATI.VEDETI CINE II MIN AL SANATATI.NU CUMVA TOOT UN OM AL PSD.ASA DA HALAL CONTROL SI VERIFICARI.I GREEEU CU INTELESUL UNORA.
2
0
La Sanatoriul Techirghiol s-au acordat toate drepturile legale la timp si de fiecare data cand legea a permis.
0
2
Asistentele care primesc bani in halat pentru ca unii bolnavi sa sara randul, au fost premiate de control?
2
0
poate se mai achizitioneaza lenjerie ,sa nu mai fie cazul sa dam spaga sa ne fie schimbata mai des si sa nu mai auzim replica ,,fiecare pacient are dreptul la o singura lenjerie pe toata perioada spitalizarii.
3
0
ducetiva in control si la Techirghiol la Sanatoriu sa vedeti ca nu s-au dat bonurile de masa pe luna decembrie banii au fost matrasiti de menegera si contabila
3
0
asa si? ii controleaza si ce se intampla? nimic
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102