REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Controalele pe ruta Constanţa - Năvodari continuă! Un poliţist, luat la ture că reţine prea mult microbuzul

Controalele pe ruta Constanţa - Năvodari continuă! Un poliţist, luat la ture că reţine prea mult microbuzul

Replica API 21 iulie 2017 | 10:58 345

Consiliul Judeţean a demarat, în colaborare cu IPJ şi ISCTR, verificări pe rutele de transport în comun, mai cu seamă pe traseul Constanţa – Năvodari şi retur, ca urmare a nemulţumirilor expirmate de cetăţeni. Verificările au confirmat că microbuzele sunt supraîncărcate, însă controalele au şi reversul medaliei! În cursul zilei de ieri, un poliţist care oprise un microbuz de pe ruta Constanţa – Năvodari a fost luat la rost de o pasageră, nemulţumită că întârzie la locul de muncă.

„Cereţi talon, acte, copie etc. Cât mai durează?”, a întrebat pasagera. Răspunsul uşor răstit al poliţistului a determinat-o pe femeie să îi explice poliţistului că uniforma nu îi dă dreptul să facă orice: „Să ştiţi că noi, pasagerii, nu avem nici o vină să ne ţineţi atât de mult aici. Puteţi foarte bine să fotografiaţi microbuzul şi să îl aşteptaţi la capăt de linie pentru verificarea tuturor actelor, să constataţi acolo dacă este ceva în neregulă la capitolul documente. Noi întârziem la muncă, ne dau afară patronii”, a spus femeia.

Pe de o parte, soluţia prezentată de femeie, privind controlul la capăt de linie, nu era rău, dar de cealaltă parte, verificările sunt binevenite. Inclusiv la capitolul stării tehnice, având în vedere că, acum câteva zile, unui microbuz i s-a desprins uşa în timp ce călătorii coborau (vezi imagine)!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luni vom depune raportul catre autoritatea Romana de transport ISCTR ARR nu se mai puate cu maxi taxi vom esi si in constanta in strada pentru eliminare acestor mizeri de maxi taxi gunoaie pe 4 roti care perturbeaza transportul public de persoane din orasi cum ar fi 312 304 305 301 302 310 sai fie rusine domnului primar Fagadau ca nu a luat masuri si nici explicati din ce motiv nu a scos pana acuma maxi taxi va multumim Domnule fagadau ce faceti di orasul constanta
0
1
FAGADAU.scoate GMS-URILE din oras.sau spaga e mare .ti-a dat stafeta Mazarica
1
0
datii limbi lui Anica.
1
0
Scoateti gms din oras STOP GSM IN INTERIORU ORASULUI INCURCA TRAFICU STOP MAXI TAXI STOP 305 304 312. STOP SUNT UN DEZASTRU IN ORAS . NICI UN ORAS NU ARE GSM NUMAI CT ARE
3
0
Muierea aia ANICA de la JTA TUCAN JEAN este o moldoveanca intrata la menopauza si care ca orice mahalgioaica da sfaturi de viata calatorilor platitori . TUCANE , da-i niste limbi ... poate va linistiti !
1
0
verificati urgent maxi taxi 312 dezastru nu detin documente ISCTR Politia rutiera verificati urgent
4
0
Nu pot o iubesc pe Anica ! Jean Belmongo Tudorian.
1
0
Domnule Tucan , retrageti controloarea baba anica , asa ii spun soferii , de pe traseu . Ne imbolnaveste , cum urca vorbeste permanent , dar cel mai grav discuta cu soferul , ii cere unele explicattii si distrage atentia de la condus . TANTI ANICA , DU-TE ! NE IMBOLNAVESTI , PITIGAIATO !
4
1
Lume tampita! La cum arata microbuzele, exista varianta sa nu mai ajunga la cap de linie. Doamnei chiar ii placea in inghesuiala, avea pe unul in spate care o masa in dos.
14
2
Reclama la Metropolitan,comanda de la capatanile de oaie.
0
2
........unui microbuz i s-a practic usa in timp ce......jurnalism cu ghicitoare?
6
1
pe ruta constanta -costinesti pe cand ? soferii Preda George scoate motorina din rezervor si o folosesste la auto proprietatea sa in interes personal ,aerul conditionat in acest caz ranmane de bibelou iar pasagerii lesina in mijloacele de transport metropolitan.Incasarile sunt injumatatite mana-n mana cu taxatorul.Atentie domnule patron in cine aveti baza.
5
0
de ce nu se baga autobuzele 23 de la itc ca sunt foarte bune
9
0
Dumnezeu sa va mai inteleaga! Ba vreti, ba va deranjeaza
7
0
Ala nu mai e microbuz cu usa pusa cu mana ca la cotet.Sa-l duca la o stana de oi si sa doarma ciobanii in el
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367