REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CONTROL al Prefecturii Constanţa la Primăria Cogealac. Ce spune prefectul!

CONTROL al Prefecturii Constanţa la Primăria Cogealac. Ce spune prefectul!

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:00 253

Primăriile din judeţul Constanţa vor fi supuse unor controale riguroase, ce vor viza toate departamentele din cadrul acestor instituţii. Verificările au fost dispuse de Ministerul Administraţiei, iar reprezentanţii Prefecturii judeţului Constanţa se află, de câteva zile, la Primăria comunei Cogealac, unde forfota este de nedescris.

„Conform legii, atribuţiile primarului sunt reglementate la articolul 63, alineatul 1, litera a din Legea 215/2001. Noi verificăm cum îşi îndeplinesc primarii atribuţiile, însă controlul demarat de Prefectură se referă la toate departamentele din cadrul primăriei. Este o acţiune de îndrumare, de verificare. Sperăm să nu existe şi sancţiuni. Am început verificarea cu Primăria Cogealac, dar continuăm şi cu celelalte primării din judeţ”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Dumitru Jeacă, prefectul judeţului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine il ling si ii spal pantofii lui scupra si el are grija de mine , mia dat si doua terenuri pe centura orasului ovidiu dar eu sunt baiat destept nu imi parchez camioanele acolo sa nu ii fac probleme sefului , este timp ca doar am patru mii de metri patrati . Sa continuam cu femeile acum am o pustoaica de doar douazeci si putin am rupt gura targului ha ha ha . Dau tare si ma feresc acum am birou unde fac reclamatiile sa nu ma paraseasca si asta ca e vaide capul meu nu ma mai insor .
5
0
Dragi prieteni si consateni tin sa va anunt ca am schimbat iubita , dupa ce a ras tot satul de mine ca mia dat iacobici cu piciorul in fundulet si ma gonit ca pr un catelus ca nu iam fost credincios si lam reclamat pe la toate institutiile statului roman ca asa imi place mie am gasit alta femeie am fost super smecher pe asta am luat o cu copil cu tot am zis sa nu ma mai chinui sa patesc cum am patit cu iacobici , dar mia dat cu papuci si asta a vazut ca sunt un reclamangiu si a zis ca ii este rusine cu mine . Asta este eu am suferit in copilarie si nu mai vreau sa sufar si acum .
5
0
Dc nu se poate adauga si un fisier
0
0
Corpul de Control al Prefectului a venit sa vada cum a fost posibila punerea in posesie a unui cetatean care avea dreptul de proprietate la Targusor iar Comisia Locala de Fond Funciar Cogealac in frunte cu dl primar in 2015 la pus in posesie cu 43 ha cu toate ca nu se finalizase de pus in posesie tabelul cu proprietarii de pe Cogealac. Sa raspunda dna Delcea Lenuta cum s-a rezolvat acest caz care este Secretar al comunei Cogealac!
6
0
Eu sunt asa zisul Georgica popescu
3
1
Vrajeli de 2 lei au venit ca vin sarbatorile le da gigi porci ca-i pesta faina de cozonaci si alte maruntisuri semneaza si pleaca
2
0
Nu se intampla nimic cu acest control toti sunt mana-n mana , acest control e de ochi lumi !!!
2
0
Sa veniti si la primaria P.Alba.aici Delicote si cu Tigmeanca fura tot.
1
0
Dn primar se strange latul ! Asta se intampla cand fortati lucrurile la extrema. Primaria Cogealac nu este societatea d-stra.
6
0
la independenta sa mearga cate petiti s-au rezolvat !?
1
1
La Murfatlar sa mergeti.O sa fie vai si amar.
0
2
Sa mearga prefectura la botezul cailor!
2
1
Sunteti asteptati si la primaria Costinesti !Cat mai repede pana nu se ascund din neregulile facute de catre zootehnist.
0
2
Ce bine era ca legea sa prevada control al prefectului la toate bisericile de orice rit din judet.
0
1
Sezon de bagat primari la puscarie.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920