REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CONTROL INOPINAT la RAJDP! E incredibil ce a găsit conducerea CJC la staţia de asfalt de la Cuza Vodă!

CONTROL INOPINAT la RAJDP! E incredibil ce a găsit conducerea CJC la staţia de asfalt de la Cuza Vodă!

Replica API 7 iulie 2016 | 00:24 703

foto: www.skyscrapercity.com

După controalele inopinate de la Spitalul Judeţean Constanţa şi Direcţia protecţia Copilului, conducerea Consiliului Judeţean Constanţa face verificări la Regia de Drumuri!

Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, şi vicepreşedinţii CJC se află în aceste momente la RAJDP - regie aflată în subordinea consiliului

UPDATE:

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa s-au deplasat şi la staţia de asfalt de la Cuza Vodă, care aparţine regiei, iar surpriza a fost de proporţii! La staţia de asfalt există utilaje vechi, uzate, care, conform angajaţilor regiei, nu ar mai putea fi utilizate. În schimb, la aceeaşi staţie de asfalt au fost găsite depozitate caleşti, hamuri, costume de călărie, mese de petrecere ş.a.m.d. Verbal, angajaţii regiei au menţionat că aceste obiecte aparţin... regiei, deşi RAJDP nu are ca obiect de activitate echitaţia ori altceva care să justifice prezenţa unor trăsuri! Pentru a afla exact de ce anume există acele obiecte în curtea staţiei de asfalt, reprezentanţii CJC au cerut documente şi au luat legătura cu administratorul judiciar al RAJDP.

Contactat de "Replica" de Constanţa, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu a declarat: "Scopul nostru este acela de a salva regia şi de a o scoate din administrarea judiciară. Am fost şocaţi de ceea ce am găsit la staţia de asfalt de la Cuza Vodă. Eu, care vin din management, consider că e inadmisibil modul în care a fost gestionată şi condusă această regie".

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614