REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Control la Cuptorul cu Plăcinte: condiții GROAZNICE! Administratorul a FUGIT!

Control la Cuptorul cu Plăcinte: condiții GROAZNICE! Administratorul a FUGIT!

Replica API 23 iunie 2017 | 00:15 1354

Inspectorii OPC continuă seria controalelor la malul mării! După ce au găsit, în mai multe locații, mâncare expirată, ținută în condiții improprii, dar și mizerie cât cuprinde, trebuie să precizăm că anumiți patroni au dat doavdă de un comportament ciudat. Unul a spus că e agent sub acoperire și că va avea "grijă" de toți inspectorii, pe când altul, din satul de vacanță, de la locația La Steaguri, chiar și-a spart pahare în cap.

Astfel, vineri, 23 iunie, inspectorii au ajuns la Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță, acolo unde au găsit condiții groaznice.

Comisarii au găsit sute de kilograme de brânză și carne depozitate în condiții îngrozitoare, unele produse fiind și expirate de aproape un an de zile. Mai multe produse nu aveau etichete de proveniență. Mai mult, comisarii au precizat că le-a fost împiedicat controlul, iar administratorul unității a fugit. Carnea de mici era depozitată în condiții groaznice, având o temperatură de 30 de grade Celsius.

Unitatea urmează să fie amendată cu peste 30.000 de lei, potrivit comisarilor de la Protecția Consumatorilor.

În urma controlului, au fost retrase aproximativ 3.5 tone de produse expirate, procesate și ținute în condiții improprii. Mai mult, aparatura din restaurant era veche și plină de rugină.

Locația aparține lui Ghiță Pelehra, controversat om de afaceri, care a fost amendat și în urmă cu mai mulți alți de diverse instituții publice, care au găsit nereguli la terasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui cercetat daca amenzile, de care tot se mandresc cei de la OPC sunt si aplicate sau sunt doar din gura si o mana stransa la final, pentru popularizarea d-lui Comisar Sef. Predecesorul lui, DUNCA, ia uite unde a ajuns, asta mai vrea primar la Costinesti sau tinde prin guvern?
1
0
Bai idiotule. Hai sa ti povestesc ceva. Acum mai multi ani ne a mancat in cur sa ajungem niste familii si pe la mizeria asta de cuptor. Nu stiu ce a fost in capul nostru sa mancam niste mici. Nici nu va spun dupa nici 10-15 minute cei care am mancat ne cacam pe noi, fugeam ca iepurii prin boscheti. Sa ne bagam pula in gura ta, a patronului de acolo si a toti care mananca cacat. E o MIZERIEEEEEE, infectie maxima de neconceput acolo.
6
0
Din cate se vede sunteti foarte revoltati din spusele unora care actioneaza la comanda! Cum este si cazul de fata, nimic nu a fost ridicat, nici probele carnii inca nu se stiu. Suspicios este modul lor de as face treaba, ca organ de control nu te poti pronunta dupa o filmare si o prima constatare si ar trebui sa astepti analizele produselor...Insa , comanda se vede din copac , oamenii au venit la comanda ptr a denigra o afacere cu traditie din satul de vacanta ce nu a omorat pe nimeni. Pace voua fomistilor care nu pot dormi de grija altora
2
7
Sa le fut mamele in gura la toti machidonii,Huoooooo!!!!
9
7
Mokanii au foamea in glanda , moldo saraci si popo
5
7
gandaci ,sobolani si alte dejectii
8
2
Cea mai proasta natie de pe fata pamantului,,,urati,imputiti,fara cuvant si fara nici cea mai mica logica!
8
4
Astia sunt machidonii. Pelehra. Patron jegos. Cati oameni ai bagat in spital criminalule sa ti faci etaje? Morti dupa bani machidoni. Mi e scarba. Ar trebuii sa faci ani grei de puscarie mizerie umana
16
1
Pentru ca romanii trebuie sa dispara din Romania. Asta e politica de stat in 2017
12
1
Specimenele acestea de ce nu primesc condamnare cu executare? Cand pun in vanzare produse realizate cu alimente evident expirate jigodiile nu se gandesc ca pot omori un copil care se imbolnaveste de toxiinfectie alimentara ?
15
0
De ce nu inchid aceste spatii comerciale? 30000 ai face in 10 zile
15
0
Machedoni spurcati si hoti!
25
2
Trebuia sa apara repede frustratii care sa ii bage pe toti i aceeasi oala. Nu toti machedonii sunt gunoaie, asa cum nici toti romanii nu sunt. Va ascundeti aici in anonimat sa va borati frustrarile. Suntem de cacat cu totii per general, uitati-va in jurul vostru si la cine ne conduce si reprezinta
12
10
Bine ca intr-un final dovediti caracterul infect al acestei natii pusa numai pe hotii si inselaciuni .De cand cucoanele de la oi si-au cumparat diplome de mari economiste ,angajate numai in locuri cheie,puse pe ciordeala prin aprobarea creditelor fara acoperire vor da si bancile faliment .
18
1
ca si la steaguri nici make asta nu arunca nimic,aplica personalizat teorema intaia a termodinamicii care ar suna cam asa,nimic nu se pierde,totul se transforma in bani murdari la mine-n geb,cu vreo 2 amenzi de 30000 fiecare poate-i mai taie din elan
21
1
Iulian si dorel - aceeasi scursura
12
2
Locul preferat al ruptilor in cur. Poate asa functioneaza selectia naturala.....
9
4
Bai saraciilor, stati cuminte la coada sa mancati mici la 1 leu. Ce s-a umflat malaiul in voi, mamaligarilor . Lasati-l pe socru-miu sa-mi faca averea . Dava-n poola mea de saraci !
7
18
Aratati video cu ce nereguli ati gasit,si poze ca la celelalte localuri !
9
0
Ai perfecta dreptate. Nu mai trebuie sa cumparam de la makidoni . Ar trebui sa se faca publica o lista cu locatii detinute de ac natie infecta, unde sa nu mai calce picior de roman.
26
2
aici lucreaza invidia ,eu mananc de ani de zile mici si placinte si n-am patit nimic placintele se fac in fata clientului am lucrat la cuptorul cu placinte si stiu ca totul este proaspat daca la vecvini nu ierau clieni aici era coada de stateau clientii la coada cate 30 min.
12
21
Este timpul sa dezmachedonizam Constanta . Prin refuzul de a cumpara produsele din locurile patronate de natia asta infecta ....
41
9
Nu se mai satura hotii de machidoni! v am zis eu ca astia sunt mai rau ca turcii. O sa realizati cand e prea tarziu
39
10
Era si timpul !
22
20
Replica,continuati ptr ca e ok! OPC,tu esti exact cum ai spus ca suntem ca natie!avem pretentia sa vina turistii,sa lase banii pe mancare si ce s-o intampla cu ei,prin ce spitale zac de toxiinfectii, nu te mai doare la basca!Si dupa aia de le sunt distrusi ficatii ,asteptam in liniste,fara,,ura si vrajba'' semanate,sa mai vina alti turisti!!E noapte la tine in cap!
15
4
Ptr 13:50 Ce este la fiecare acasa,cum spui,este pe raspunderea si pe sanatatea lui.Cand cineva are pretentia ca face comert cu alimente apoi,sa nu vii tu sa-mi spui ca pe banii mei trebuie sa-i tin afacerea lu ala,sa nu stiu ce e in bucataria lui si sa-mi asum riscul de imbolnavire ca, asa merge turismu'!!!
21
2
Dorel,tu nu esti scursura aia descrisa explicit intr-un comentariu ,ulterior sters,de ieri?
13
3
Cea mai jegoasa terasa posibila,an de an se gaseste asa ceva aici.... mizerie de nedescris
25
3
Nu mai stiti cum sa goniti turistii. Jocul cui il faceti? Replica...bagati numai titluri dintr-astea groaznice, de speriat. Deficiente o sa gasiti si la voi acasa...si oriunde. Suntem o natie de kkt. Ne dam singuri la gioale. Semanam numai ura si vrajba...si o sa culegem si roadele. Romania mea
13
29
De ce nu ai comentat la fel si cand a fost vorba de alte focare de infectii gasite de Opc la localuri administrate de romani mucani ? Gen : futu-i in gura de romani!
13
35
Si soriceii de ce au fost sfiosi si nu au iesit si ei ptr o poza de grup langa placinte?
27
7
se pisha pe voi fraierilor
9
25
Futu i in gura de machidoni!
54
25
trebuie inchis acest spatiu comercial mizer cat mai repede cu mici inputiti si hamsie inputita DSV de ce nu sesizati
52
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369