REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Control la o clinică de înfrumuseţare! A IEŞIT CIRC LA OPC!

Control la o clinică de înfrumuseţare! A IEŞIT CIRC LA OPC!

Replica API 3 martie 2018 | 23:45 1080

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a mers, în urma unei sesizări, la Clinica Estetică Queen din Constanța, care își desfășoara activitatea pe strada Ion Rațiu. Comisarii, ajunși la fața locului, au observat că activitatea prestată de clinică nu coincide cu ceea ce este menționat în codul CAEN al firmei pe care funcționează. Reprezentantul firmei, pe de altă parte, neagă acuzațiile și face precizări cu privire la clienta nemulțumită.

Firma EURO INSIGHT ADVISER SRL are următoarele activități încadrate prin coduri CAEN: comerț cu ridicata al produselor cosmetice și de parfumerie, alte activități referitoare la sănătatea umană, coafură și alte activități de înfrumusețare, activități de întreținere corporală. Medicul care se ocupă de cliente este Laura Dorobanțu, iar ruda acesteia a fost destul de recalcitrant la apariția comisarilor de la Protecția Consumatorului, cum precizează conducerea.

Sesizarea făcută la CJPC făcea referire și la faptul că un client a beneficiat de servicii pe care le-a plătit, suma fiind de 9.200 de lei, pentru care nu a primit nici o chitanță.

Reprezentanții CJPC au precizat că până la răspunsurile oficiale, le-au dat avertisment cu obligația obținerii avizelor, dar au și informat ANAF Antifraudă, Sănătatea Publică și Colegiul Medicilor cu privire la acest caz.

Pe de altă parte, femeia a primit bon pentru intervenția pe care a reclamat-o, precizează clinica!

Reprezentantul clinicii NEAGĂ acuzațiile

Pe de altă parte, reprezentanții clinicii se apără precizând că a fost semnat un contract cu femeia care a depus sesizarea, iar nemulțumirea femeii făcea referire doar la intervenție, care ar fi costat puțin peste 4.000 de lei, suma de 9.200 fiind un pachet complex pe care și l-a achiziționat.

„Este o afacere de familie. A fost o pacientă printre sutele de paciente care vin la noi. Și-a făcut o intervenție, după care a venit să încerce să mai scoată niște bani pentru că i s-a părut prețul mare. Ulterior, ea a venit să ne amenințe că își vrea toți banii, dacă nu merge la OPC. La OPC este rudă cu Horia Constantinescu. Este un măgar, i-am și spus și în față, iar când am oprit camera mi-a spus că sunt un cârnat steroidizat și că coeficientul lui de inteligență este mult peste al meu”, a precizat Alexandru Dorobanțu, soțul medicului care se ocupă de clinică.

Acesta a precizat că intervenția are efecte vizibile în timp, iar clienta a fost informată în prealabil de toate aceste informații, semnând un contract și un protocol prin care i s-a explicat clar toată procedura și durata.

„Acum mă întorc cu niște acte la el. Noi i-am dus toate actele doveditoare. OPC nu are voie să dea amendă. Ei sunt competenți să dea mai departe altor organe. Nicidecum să își dea el cu părerea că procedura medicală nu a fost bine făcută. Nu a fost nici o comisie medicală să spună așa ceva. El nu are cunoștințe medicale. El putea doar să constate dacă s-a dat bon, dacă toate lucrurile au fost legale. Și au fost. Au fost eliberate chitanțe, bonuri. Intervenția a fost mai puțin, cea pe care o contestă că nu a fost favorabilă a fost 4.000 de lei.

A semnat și un contract prin care spune clar: pentru că această procedură nu este 100% sigură, există un procent de x% oameni în urma căreia procedura nu se va aplica ca celorlalte paciente și nu o să fie chiar atât de vizibilă. Rezultatul este! Dacă își face o expertiză medicală, se poate dovedi că procedura a fost ca la carte. Ea a semnat un protocol prin care este înștiințată procedura în sine, în care scrie clar că efectele vor fi în funcție de pacienți, iar prin ăla își dă acordul.

Efectiv nu poate să vină să ceară să îi fie scoase firele din față, căci ele se retrag singure în țesut. Dânsa și-a făcut procedura în urmă cu câteva luni, iar firele își produc colagenul și modifică structura țesutului în timp, nu de pe o zi pe alta. Se lucrează la un totul alt nivel”, a explicat Alexandru Dorobanțu.

La acuzația că nu sunt prestate servicii conform codurilor CAEN, Alexandru Dorobanțu neagă aceste aspecte. „Este stipulată activitatea, dar nu este pe activitate principală, toate activitățile efectuate în clinică sunt pe activități secundare”, a precizat reprezentantul clinicii.

Ulterior, Alexandru Dorobanţu a postat pe Facebook un comentariu injurios la adresa şefului OPC Constanţa, Horia Constantinescu, mesaj pe care îl puteţi citi în imaginea ataşată articolului (CLICK PE IMAGINE):

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de la OPC, mana dreapta in faradelegi a lui Adrian Nastase, se vrea primar al Constantei..........candideaza in Bucuresti nene!!!
6
0
Bai mere de maramures. Una e sa vinzi mere si alta e sa te joci cu sanatatea omului. Sa iei bani pe niste injectari si sa le promiti femeilor ca vor scapa de riduri, sa nu scape de nici macar un rid si sa ti mai de si cateva zeci de milioane pentru asta si nici bon fiscal..nimic. despre ce vorbim?
1
3
Bine.....dar restaurantele. terasele si cluburile detinute de Horia Constantinescu....frigiderele din bucatariile restaurantelor, cine le verifica? HA?
9
1
ciubuc la OPC
0
0
poate se sesizeaza opc constanta si fac controale la tarabele din tomis 3 piata care asa zisi tarani producatori vand mere din import ca si cum ar fi romanesti! la fel si cu nucas, praz ridichii, spanac la preturi astronomice; pe ei nu i puteti verifica pentru inducerea in eroare a consumatorului si practici ilegale?
1
0
ce vrei sa spui zdreanto. moarte tie, sa te duci dupa saceanu!!!
1
0
Inclin sa cred ca are dreptate doamna, eu am mers la ei cateva luni bune si niciodata nu mi-au dat bon fiscal!
8
2
Dap...un needucat. Si stiu din surse sigure ca e plin de steroizi. Iar ce se intampla in clinica aia e nasol. Tot din surse sigure. Tepe la cliente pe banda rulanta cu produse indoite cu apa si multe altele. Iar baiatul asta e un neica nimeni si un pierde vara care vine la cerut bani toata ziua pe acolo. Nu are el habar ce se face acolo. Niste needucati cu totii de fapt. Niste tepari.
9
1
Cand era tata Sacean nu era asa multa lume cu tupeu, te sustin Dragoi Inel 2
5
5
Un papagal pirogravat posteaza pe FB si gata stirea.
5
1
Horia -bot imblanit s-a dus la infrumusetare si a iesit horia - fatza de cur
18
5
limmbajul cetateanului Alex Dorobantu il prezinta
10
3
Stati cu capul plecat..ca e un reprezentant al autoritatilor...slugoi in plm toti. De asta sintem asa de cacat. Oi proaste supuse... Belitu asta de la opc..avea o mizerie de carciuma..si acum o face pe zoro... Vai pula voastra
19
7
Bvo baiatule ! Asa merita hotii astia corupti. Isi fac bisnita lor la noi in buzunar. Nu te mai uita la prostii astia care comenteaza ca niste fraieri.
5
10
Stai cuminte cu nu e asa usor cu baiatu. Si a avut dreptate in privinta lu ala de la OPC
6
6
Daca pun Mana pe tine Alexe te paradesc, sa mor eu.
8
5
Da' cine te crezi tu mai lind...cul principesei sa vorbesti asa cu o autoritate a statului????
11
12
Decit sa dai 9200 de lei, pe o chestie incerta, mai bine iti cumperi una noua.Prost nu e cel care cere , prost e cel care da.De obicei asemenea prestatori nu prea dau chitanta.
13
1
Vai de educatia ta dle Dorobantu ! Limbajul folosit arata ce om lipsit de cultura , bun simt si joasa speta sinteti ! Si inca ceva , chiar daca aveti o clinica si va bazati pe averea care va da curaj sa jigniti , tot un om sarac sinteti moral !
22
7
Alex Dorobantu asta era inainte agent imobiliar un lake flausat facea si interventii intra peste lume in casa i am tras 2 sa l calmez
24
4
pe alex dorobantu! hai sictir bai zdreanta jegoasa. la ce limbaj folosesti, acelasi limbaj ti-am adresat si eu tie!!!
22
8
taiati in carne vie ...ca ne am saturat de hoti care s au inbogatit pe spinarea romanilor
27
17
Neinteresant acest Horia incearca o chestie de 2 lei care nu functioneaza! Primaria nu se castiga asa
30
12
aflam in ziare deparca celelalte institutii ale statului nu ar mai exista si asta numai decand este acest horica constantin care a inventat apa rece! ne mai lasati!
21
10
Asta e curist, il stie tot orasul. Mai bine suge p.... decat sa comenteze aiurea.
11
2
Alex Dorobantu, sotul medicului care se ocupa de clinica? Pai avand in vedere limbajul folosit in postare, imi dau seama cat de politicos a fost cu domnii de la OPC! Te mai dai si in spectacol, vezi ca o faci pe nevasta-ta medic de ras, cu asemenea postari!
31
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218