REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CONTROL la Spitalul Județean! Sunt verificate stocurile de medicamente și curățenia - IATĂ PRIMELE CONCLUZII

CONTROL la Spitalul Județean! Sunt verificate stocurile de medicamente și curățenia - IATĂ PRIMELE CONCLUZII

Replica API 15 martie 2018 | 00:29 368

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța, alături de Direcția de Sănătate Publică, dar și de alte autorități locale au mers într-un control la Spitalul Județean Constanța, în cursul zilei de miercuri, 14 martie. Verificarea vine în urma apariției în mediul online și în presa locală a unor informații lansate de cântăreața Alexandra Stan cu privire la modul în care tatăl ei, internat fiind, a fost tratat. Desigur, controlul vizează un alt aspect pe care l-a menționat artista - curățenia.

Astfel, organele de control fac verificări ale stocurilor de medicamente din cadrul unității sanitare, dar și asupra curățeniei.

Conform preşedintelui CJC, este vorba despre un control mai aplu, derulat pe mai multe zile. “Sunt verificate mai multe aspecte, precum: stocul de medicamente, curăţenia, programul şi prezenţa angajatilor, nevoi şi necesităţi la inventar, stadiul de implementare al conformităţilor, conform planului de conformare al autorizaţiei, precum şi serviciul de prevenire al infecţiilor asociate actului medical”, a precizat Horia Ţuţuianu.

În cursul zilei de miercuri au fost controlate secţia medicala, neurologie şi ortopedie. “S-a vorbit şi cu tatăl domnişoarei Stan şi domnul le-a spus celor de la corpul de control că nu are ce să reproşeze cadrelor medicale şi că este mulţumit de modul în care este tratat. Afecţiunea pentru care este tratat are o evoluţie bună. Un raport complet va fi realizat până la jumătatea săptămânii viitoare”, a mai precizat Ţuţuianu. Preliminar, acesta a opinat că problemele în secţiile controlate miercuri sunt: deficita mare în secţia medicală I şi... jale la neurologie!

Referitor la "cazul Stan", amintim că, de dată recentă, cântăreaţa Alexandra Stan a postat imagini din spital, după ce şi-a vizitat tatăl, făcând referire la gândaci şi condiţii precare.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Gelu F...Horica asta este implementat si prin spitale? credeam ca viseaza doar la scaunul de primar:-
1
1
Hahaha! Ce echipa are Tutuianu asta!! Cu prostavanu' de Bavela merge in control?! Horica tata, halal echipa.. rezultate pe masura!
6
1
Tutuianu asta este romanul 100% original. Se pricepe la politica, fotbal si acum si la medicina. O tara condusa de incompetenti dar care se considera genii
13
1
Esti doar un punctuletz pe i! Un punctuletz prost! Si manipulabil! Cu camere, viata celor care lucreaza in spital ar fi minunata! Nu ar mai avea de a face cu virgule nemultumite si rau intentionate! Dar daca vrei sa stii, sunt camere in spital!
4
1
ALEXANDRA STAN PLATESTE TAXE ! FISCUL SA SE AUTOSISEZE !
6
0
Toate aceste lucruri, grave, f grave, se intampla datorita faptului ca nu exista camere video in spital, pe orice sectie, in farmacie, pe holuri, oriunde. Sa vedeti atunci curatenie, ordine si disciplina, asa cum ar trebui sa fie intr-un spital. F multe persoane ar pleca singure, inclusiv medici, asistente, infirmiere. Dar pt ca nu se pun camere asta dovedeste de fapt coruptia, incompetenta, nesimtirea, mizeria, nepasarea fata de PACIENT. Trebuia sa li se micsoreze salariile, nu sa li se mareasca.
7
4
Sanepidul,doarme la Spitalul judetean Constanta!intra in sectii cu haina de strada,ameninta personalul, dar nu vede ca nu sint sol dezinfectanta!trebuia sa le luati si in fata dvs, d le Tutuiana sa le puneti sa ia probe!infectiile spitalicesti,sint colosale, iar mobilierul, este jalnic ,saloane nefunctionale, pline cu relicve de 60 de ani,de la infiintarea spitalului!asistenti sefi de 30 de ani,fara sa cunoasca profesia de asist medical, doctorite care mai mult sint ocupate cu alte joburi decit sa gospodareasca o sectie!
12
1
La Spitalul de boli infectioase mai este oare farmacista aia sugubeatza, PISICA ADINA? Aia care nu dadea medicamentele pacientilor ca sa le vanda prin farmaciile acolitilor din Constanta???
4
0
Nesimtirea in spital este mare Infirmierele nu sunt controlate de nimeni facv ce vor vele nu exista asistenta sefa sa controleze medicii sefi de sectii se complac in stari de infectii si mizerie extrema .Bravo alexandra Stan Bietul tata de frica a zis ca totuil este OK Cand mai aud cate o Andreea Marin sau cate un Arsinel care elogiaza spitalele ma apuca vdiosperarea Ar fi bine daca troti am fi Andreea sau Arsinel s ar iuta medicii altfel la noi .Trewbuie bine controlati si sefii mari care au dirijat banii spitalelor .
10
3
Se vad in foto nishte duoamne tip laika in control care isi falfaie latzele valvoi - perioada de imperechere- si care pot lasa matreata si fire de par care pot cadea pe obiectele necesare a fi sterile.Nu asa procedeaza personalul care vine de acasa sa controleze un spital.Ci toti trebuiau sa poarte echipament de sala de operatie.Au inteles laika necesitatea acelor bonete pe cap?
14
3
Leonard Dragan este supranumit regele baierelor!
1
1
Felicitari Tutuianu! Trebuie facuta "curatenie" la Spitalul Judetean!
11
7
Foarte bine. Orice sesizare trebuie verificata. Controale cat mai dese la spital
10
4
Ce inseamna sa pleci de la Gardieni Publici si sa ajungi sa controlezi spitalul
9
3
Ce tupeu!!! Ce control? Niste semianalfabeti s-au dus intr-o cocina infecta sa constate... ce?
8
2
Nu au medicamente niciodata ,te pune pe tine ca si pacient sa -ti aduci de acasa ! Despre lenjerie nu mai vorbim ca nu o schimba daca stai mai mult de trei zile trebuie sa-ti aduci de casa s-au sa cotizezi la infirmiera ! Am avut o seara de neuitat internata in decembrie pe sectia cardiologie in urma unei coronarografii facuta cu suma de 2800 lei,Nu pot sa cred si cu bani esti tratat prost de catre medicul de garda .Lipsa de interes asupra pacientului !
16
1
Alexandra Stan este un cetatean al constantei care este nemultumita de curatenia din spital si de atitudinea personalului. Sa te fereasca Dumnezeu sa ai noroc de spital. Sanatate ka toata lumea!
11
3
Cum nu au medicamente? Domnul Tutuianu este in consiliul de administratie al spitalului si are biroul tot in spital. Dumnealui nu stie ce este in curtea sa?
14
2
Sa verifice si firma de curatenie sa vada cum se spala cu apa si solutii diluate
16
1
Psd da faliment in spital
11
3
Dar cei care controleaza ce pregatire au ?
13
3
Sa verifice ce fac domnul banu care este sef serviciu controlul calitatii in sanatate si doamna banu care este este director medical.pt cine nu stie sunt sot si sotie
16
3
Cine este alexandra stan
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218