REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Control OPC! Imagini ȘOCANTE de la Terasa Carlos din Eforie Sud

Control OPC! Imagini ȘOCANTE de la Terasa Carlos din Eforie Sud

Replica API 8 august 2017 | 00:16 2723

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au ajuns în control marți, 8 august a.c., la o terasă din stațiunea Eforie Sud, unde au găsit dezastru. Este vorba de Terasa Carlos, unde mizeria se afla în prim plan.

UPDATE

S-a dispus oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea deficienților și s-a aplicat o amendă de 25.000 de RON. Au fost oprite de la consum aproximativ 40 de kilograme de carne și pește.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacacakdisb
0
0
Exagerare.eu am lucrat acolo si toate ingredientele erau in regula cat si spatiul si conditiile de depozitate.
0
1
Mananc la Carlos de peste 10 ani - daca ma gandesc bine cred ca e de din 2000 sau 2001 - si este locatia unde iau masa 99% cind sunt in Eforie Sud. Ma consider pretentios la capitolul curatenie si prepararea mancarii si in toti acesti ani nu a fost nici o data cind sa am ceva de reclamat sau sa fac vreo toxinfectie alimentara. Imi aduc aminte ca mai demult stateam jos la masa si ma uitam pe geamul unde se vede cum prepara mancarea - pentru cei care nu stiu, acum este barul unde se servesc bauturi si de aceea probabil nu este remarcat. Multumesc Carlos pentru toti acesti ani.
26
1
Nu se observa nimic in neregula in cadrele prezentate mai sus, sa fim seriosi, nu este vorba despre o farmacie sau o clinica privata! Sa inteleg ca doriti ca toate obiectele sa fie sterile, sa nu faceti cumva spume la gura de la detergent.
2
0
S-a redeschis unitatea, deci s-a demonstrat contrariul la tot ce a fost spus negativ fata de Braseria Carlos! In opinia mea, multe dintre aceste postari sunt exagerate, deoarece stiu unitatea, iar postarile video nu corespund cu realitatea.
1
4
Horia trebuie sa-l inviti pe Tudose si Murat sa serveasca masa in astfel de conditii! ca ce faci tu ,,curatenie '' este bine ! Hotarat mergi mai departe ,siguranta clientului pune-o pe primul loc ! Bafta printre nenorociri... !
2
0
Pentru Samoila.Sa-mi sugi pula fara spaga.psd-ist imputit
8
3
Nu se observa nimic socant ! Oare acasa la cei care controleaza este "farmacie" ? Cine stie ce mizerabili sunt!
0
0
S au mutat la luca's garden cu aceeasi mancare grozav de stricata .
1
4
E terasa cu autoservire vizavi de Cazinoul din Eforie Sud ? Cea de langa terasa Leul de mare ?
2
1
Magdaleno te cocosam!!! Ai coloana vertebrala?sa contrezi bine!
3
4
Dute si la samoila
7
1
Leprelor care scrieti comentarii de ce nu aveti curajul sa va dati numele adevarat?Ori credeti ca nu puteti fi identificati .Oameni fara coloana vertebrala............
5
9
Super...si-au luat catrafusele si s-au mutat 100 de metri mai incolo....
3
0
Robert Serban sa razbunat? COSTICA NU UITA ROBERTICA VA PLECA. Nu isi termina mandatul. El strange spagile p % prin Toto Gelmambet crusoveanu si multi alti.
5
2
asa este in capitalism...in comunism il spanzura.
7
0
Vino tatq si la Nord la autoservirile din centru si de la acapulco ca e jale... Plangi cu vorbe
8
1
Psd ai bagat la taxe in tara ai marit curentu electric si ai marit taxele la cartea de munca jos psd. Bvo opc trbuie educati mizerile astea
9
0
Bosogeanule ,ce tie nu-ti place,altuia nui face Sifonarule.Dar cind un tigan borit poate conduce o unitate comerciala de turism.Acest stropitor,inputit se da Manager in alimentatie publica.O P C ,de ce nu mentionati si perioada de suspendare a activitatii comerciale ?
9
3
Doarme Dumnezeu?? Nuuu, nu doarme!
10
2
Asta e la Bosogeanu cel mai corect latrau
5
4
La deranjat pe Serban
6
2
Daca sunt doar doua luni pe an, sa pastreze curatenia, in pula mea de animal prost ce esti. Patron pe la vreo spelinca de genula steia banuiesc, lua-ti-ar cascarabeta foc sa-ti arda. Om infect. Auzi, asa se intampla si acasa. Poate in casa ma-tii!
17
4
A venit si randul tau corectule. E doar inceputul ,sfarsitului SIFONULE
11
3
Mancati cu incredere! Si-asa suntem multi pe planeta!Hai,mai c-o toxiinfectie,mai c-oenterocolita...si gata dati coltul! Tara te vrea nu doar prost ci, si terminat!
8
0
Sa vina spagarii de la OPC si la plimba tava La Berlin in Eforie Nord in centrul statiunii! Pavelele din data restaurantului nu se mai vad de unsoare iar in fata liniei de servire abia stai in picioare de ulei! Mizerie de nedescris!
12
3
Trebuia sa vina si peste Carlos faliment
8
2
Vai...era frigiderul cu oua murdar. Voi cand gatiti acasa nu faceti deranj? Nu va sare uleiul din tigaie? Nu va pica resturi de mancare pe jos? Sau dupa fiecare strop cazut pe jos, dati cu mop-ul? Se exagereaza la maxim cu aceste controale. Dupa ce ca sunt decat 2 luni pe an, ii mai loviti si voi, iar apoi te miri de ce este somajul si infractionalitatea in floare. Dati banii la stat, ca statul te ajuta la tot pasul. Statul produce bani, de la el va luati pensiile si salariile.
9
23
Inchisa definitiv fara drept de apel si o amenda care sa- l loveasca in moalele capului ! Niste nenorociti pusi pe capatuiala , oameni fara scrupule !
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102