REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Control OPC în Portul Turistic. Ce s-a constatat

Control OPC în Portul Turistic. Ce s-a constatat

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:12 367

Reprezentanții Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din Constanța au verificat, în urmă cu două săptămâni, toate localurile din Portul Turistic, inclusiv restaurantul la care este acționară soția primarului Decebal Făgădău. "Am fost plăcut impresionat. Cele mai multe dintre terase sunt în regulă. Nu au fost aplicate amenzi, dar au fost dispuse măsuri. Data viitoare, dacă se constată că nu au fost remediate deficiențele minore constatate, vor fi aplicate amenzi", a declarat șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horica primar !
1
1
terenul este domeniul public al statului dat APCului. APCul a inchiriat platforma toata la Marina Tomis care pe vreo 20 de ani, la randul ei subinchiriaza terasistilor. Conteinerele care devin baza carciumii, avand utilitati trase la ele, sunt proprietatea Marina Tomis. Primarie nu are drept acolo. Vezi legea de infiintare a APC.
1
0
Pe cand si un control al toaletelor publice de prin parcurile orasului ?Sunt bomba cu efect imediat la sanatatea cetatenilor si un focar de raspandire al hepatitei B .Dar nu cred sa poata "atinge" mafia acestor surse de scurgere a banului public ....Incep caldurile si pericolul creste !
1
0
am o intrebare poate stie cineva sa-mi raspunda acele terase sunt proprietati private? sunt cumparate cu teren cu tot sau sunt doar cladirile ale lor si terenul proprietate primarie? daca terenul din fata unitatii este al primariei cat e metrul patrat pe zi de inchiriat? stie cineva?
3
0
Normal ca nu a avut voie sa nu se puna rau cu Fagadau.Daca asa bine stau lucrurile piticule porno poate iei si tu model sa ne detoxifici cu bech-barurile de pe plaja Costinesti unde administreaza mama ta si fostele sotii.Sa nu mai avem imaginea aia dezolanta cu butoaie din aluminiu pe toata plaja,poate mai investesti in cateva sezlonguri mai de calitate iar lemnele alea cu o bucata de panza amplasate in buza marii sa lase turistul sa o priveasca fara obstacole.Intra si tu in legalitate si transparenta de care vorbesti destul de des.
2
2
nu am avut voie sa controlez pe bune. daca controlam spatiile improprii de depozitare din masinile parcate in spatele restaurantelor.....Ce faci Horia, nu le vezi?
5
1
Bine Horia
0
0
a facut asta? Toata midia servita acolo e braconata de Babai si inca vreo 3. Pe cale de consecinta nu are acte de intrare cu avizele fito-sanitare. Deci, din punctul de vedere al OPC ar fi trebuit declarata "improprie consumului". Acum, dupa cum stim tot din Replica, a inchis unitati alimentare in oras pentru acest motiv. Constantinescule, esti pielea pulii.
8
1
hai ma, chiar credeati ca o sa-si amendeze pretenii, uameni suntem biscuiti mancam, acolo au terase numai spalatorii de bani altfel nu se pot explica preturile de Dubai dar prost nu e ala care cere, daca ar gasi la vreun buticar ce a gasit acolo l-ar bubui de nu se poate si stiu sigur ca a gasit nereguli dar a dat doar masuri, cat mai permitem ca popor sa fim cacati in cap de mafioti?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218