REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Control OPC la complexul de 5 stele de pe malul lacului Somova! Condiţii JALNICE la cazare şi în restaurant

Control OPC la complexul de 5 stele de pe malul lacului Somova! Condiţii JALNICE la cazare şi în restaurant

Replica API 7 august 2017 | 13:35 480

Complex de 5 stele, în mijlocul rezervaţiei naturale Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul UNESCO! Sună bine, dar… departe de ceea ce credem că înseamnă 5 stele. Complexul situat pe malul lacului Somova, în Tulcea, a fost depistat cu mai multe nereguli în urma unor reclamații făcute de către turiști. Restaurantul din incinta complexului arată jalnic, mizer, la fel şi camerele destinate cazării. În plus, anumite produse (sucuri) nu mai prezentau de mult date lizibile de identificare, în timp ce preţurile afişate în minibarul camerelor erau doar în euro!

UPDATE

Controlul la complexul menționat este în subordinea CJPC Tulcea, condusă de comisarul Cornel Radu. Acesta face verificări în cursul zilei de luni, 7 august, în urma imaginilor transmise de către turiști. De menționat este faptul că actualul comisar de la Tulcea este fostul șef de la OPC Constanța.

R.C.

Video(sursa: Radio Constanţa):

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe tudose sa-l urecheze pe inspector,cum a procedat arabul murad,mare ,,presedinte,,al turismului.sau si acolo patronii sunt machidoni imputiti si japcari?asta e turismul fratilor,nici cand ai privilegiul sa-ti dezvolti afacerea in paradisul din Delta nu esti om.astia chiar ne iau de prosti pe toti la gramada.
0
1
Bineinteles ca la control a fost prezent si cavalerul dreptatii. A venit pe un cal alb sau cu jeep.ul lui impozant?
1
4
Murat ce zici de concurenta ? Hotelul tau tot 5 stele are ! Oare se compara ?Acum ce faci le mai dai in cap celor de la OPC ?Horia da-le exemplu Hotelul lui Murat este intradevar de 5 stele ,in schimb acest hotel nici macar 2 stele nu merita.Declasificarea domnule Ministru al Turismului !LA TREABA CA NU-I DE GLUMA !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218