REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONTROL OPC. Microbuze cu ITP la zi, scoase din trafic: erau JALNICE!

CONTROL OPC. Microbuze cu ITP la zi, scoase din trafic: erau JALNICE!

Replica API 16 martie 2018 | 00:00 307

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, a anunțat în cadrul conferinței de presă de joi, 15 martie, că a efectuat mai multe verificări la operatorii de transport din Constanța. Astfel, în ultima perioadă, 5 mijloace de transport cu o capacitate mai mare de 10 persoane au fost scoase din circuit din cauza stării deplorabile ale acestora.

"Trebuie să o spun sincer, dar cei care fac inspecția tehnică periodică o fac pe genunchi!", a spus indignat Horia Constantinescu. La conferință sunt prezenți mai mulți elevi de la o unitate școlară din Constanța, care colaborează activ cu comisariatul. Șeful CJPC a precizat că cei mici sunt viitorii consumatori din România.

Controlul efectuat la RATC a stârnit amuzamentul celor prezenți în sală. Horia Constantinescu a declarat că a trimis comisarii să verifice autobuzele regiei la 3 noaptea pentru a avea o situație clară a stării lor înainte să iasă pe traseu. Desigur, acesta a spus că starea lor nu este una foarte bună, însă este de reținut faptul că municipalitatea va achiziționa autobuze noi prin banii primiți de Banca Europeana de Reconstrucție și Dezvoltare.

Totuși, oamenii precizează că microbuzele care fac curse regulate către municipiu din localitățiile învecinate ocolesc aceste controale. Horia Constantinescu a precizat că știe de acest aspect, de asta îi „ia prin surprindere” în autogară, unde nu există... doar o ieșire!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo horia c mergi inainte si nu te uita la ce spun gurile rele -succes!
1
0
Bravo la puscarie
0
0
E bine ca are curaj sa intre peste gruparea mafiota Babinciuc-Dragomir Cristinel, dar va avea curaj sa ii verifice pe mafiotii Moga-Gherasim? Transportul in comun in Constanta este jalnic, Fagadau este patetic ca si-a pus neamul prost sef la Ratc. Constanta nu are cultura unui serviciu public de calitate, iar acum dupa makedonizare administratiei publice, nicio speranta. Transport jalnic, scump, cu trasee scurte, proaste si foarte mult jeg, mizerie si lipsa de civilizatie. Nu exista chioscuri de bilete, iar semeseul o prostie discriminatorie. Infatuatul Fagadau trebuie sa circule cu autobuzul.
5
0
PUSTI MALAKA . SA SE DISTRUGA ORICARE PARTID AL MAI SUSTINE PE JDREANTA ASTA. AM VOTAT PE BASE DE DOUA ORI SI ASTA VENEA PE URMA VOTANTILOR SA LE SARA LA CAP. IAR ACUM BASE ESTE REPREZENTAT DE ACEASTA SCURSURA. NE-AM LUPTAT CU TOTI CORUPTII PENTRU CA BASE SA CASTIGE PREZIDENTIALELE , IAR ACUM TREBUIE SA LUPTAM DE DOUA ORI MAI TARE SA DISTRUGEM CANCERUL CARE SA PRODUS PRIN ACEASTA ZDREANTA DE PALAZ
6
2
Gresit spus,nu pe genunchi se face ITP-ul,se face pe 4 milioane,totul inclus!
5
0
Sa fie verificate inclusiv pe ruta Costinesti,mai ales ca nu primi bon fiscal,stam inghesuiti fara aer cald s-au rece in functie de vreme,microbuzele sunt murdare !Soferii care au sarcina sa intretina microbuzele prefera in pauza sa traga acasa sa mai scoata ceva motorina din rezervor,sa traga la magazin sa mai bea o cafea ,sa stea pe telefon.Putina atentie nu le-ar strica !
4
1
toate firmele care au microbuze sau autobuze au garaje de reparatii in regim propriu dar au si statii ITP tot in regim propriu deci ar fi tampiti sa nu-si dea ITP-ul propriilor masini
6
1
Daca aibsange in coaie fa control si la microbuzele si autobuzele care transporta calatori pe ruta Navodari ! Dar , se pare ca nu ai !...
6
1
Timona cu cacaturile lor inghesuite nu ai 10 cm intre scaune! Trasevren cu jegurile lor de autobuze poleaza ca 10 tancuri Restul au flota buna, numai jigodiioe astea si GMS-ul sunt deplorabile.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218