REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CONTROL OPC. Pastă de mici ÎMPUŢITĂ, la o carmangerie din Piaţa Brick!

CONTROL OPC. Pastă de mici ÎMPUŢITĂ, la o carmangerie din Piaţa Brick!

Replica API 18 septembrie 2017 | 00:24 557

Control al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor Constanţa, la o carmangerie din Piaţa Brick! Verificarea a venit în contextul unei reclamaţii referitoare la pasta de mici comercializată în respective carmangerie, pe casserole data de expirare fiind trecută “în pix”, în timp ce carnea “puţea”. Şi nu e de mirare că puţea, de vreme ce carnea era depozitată într-un frigider scos din priză!

Conform comisarilor OPC, operatorul economic nu respecta prevederile art 7b a 5 a din OG 21/1992, în sensul că spaţiile de depozitare a produselor din carne erau pline de rugină, pavimentul plin de grăsime şi resturi de carne, fiind sancţionat cu 5.000 lei. Totodată, au fost găsite 4 kg de carne fără date de identificare şi care nu respectau condiţiile de depozitare (erau ţinute în frigider, dar acesta nu era în priză). A fost emis ordin temporar de prestări servicii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respect Domnul Horia ,va admir din tot sufletu si bine faceti sa se invete minte toti astea care se gandesc numai la buzunarul lor ,nu si la sanatatea oamenilor !
1
0
pai stati in spate in parcare la brick sa vedeti cu scot tiganii porcii din port-bagaj. Verificati.
2
1
sa ne mananci cacatul.Acasa.
2
1
Referitor la articolulu cu Dancu la ipj . De ce cind nu va convin comentariile stergeti posibilitatea de exprimare ! De partea cui sinteti ? In slujba cui sinteti ? Rusine !
8
0
Ati belit-o cei din ipj cta. Vai mama voastra.
6
0
Iata ca PSD -ul nu-i uita pe cei care s-au "sacrificat" pentru ei... Va mai amintiti poate , ca acest individ Dancu l-a "facut scapat" pe umflatul betivan cu drena de NY nicusor , cand a adormit de beat ce era , in intersectie la Capitol la volanul masinii. De asemeni , atunci sotia sa a fost promovata sef de serviciu in primarie de catre mascariciul bolnav psihic scalambaiatul mazare , ca o recompensa data pentru apararea golanilor alesi de catre prostii din Cta...
11
2
Nastratine mancane.ai pulile. Poate eu nu am acasa aparatura pentru procesat carne sau cuptor pentru pizza. Tu daca esti prost stai in banca ta. Cum mortii ma.tii sa faci acasa bai muie tot ce ai nevoie de mancare ? Mancane.ai pulile.
4
10
Puneti si faceti acasa tot ce aveti nevoie de mancare. Veti vedea cum dispar toate asa zisele firme din industria alimentara. Lenea e cucoana mare!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614