REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Control OPC: porumbul din Mamaia, preparat printre gunoaie!

Control OPC: porumbul din Mamaia, preparat printre gunoaie!

Replica API 1 august 2017 | 00:00 622

Calitatea porumbului fiert din stațiunea Mamaia pusă la îndoială! De fapt, cel vândut în zona Perla chiar este de evitat! Cel puțin așa reiese din ultimul control al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului, care a găsit mai mulți indivizi ce pregăteau marfa printre gunoaie, în zona Perla. Prin urmare, mare atenție, consumatori!

Comisarii din cadrul CJPC continuă acțiunile de control la malul mării! Astfel, luni, 31 iulie, au "descins" în stațiunea Mamaia, în zona Perla, acolo unde se pregătea de zor porumbul care, după cum au spus muncitorii, era pentru toneta autoservirii Cleopatra. Afacerea îi aparține lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din partea PSD. Revenind la activitate, este vorba despre modul în care se pregătea marfa, pe a cărei cutii (în care era depozitată) scria Porumbul Vesel.

"Așa înțeleg dumnealor să pregătească porumbul pentru clienți în... gunoaie", a spus Horia Constantinescu, șeful CJPC. "În imagini se pot observa condițiile mizere, fiind vorba despre deșeuri peste tot, iar porumbul ținut pe jos. "Unde este piața de desfacere", a întrebat Horia Constantinescu, odată ce a intrat în așa-zisa încăpere de preparare a unor produse ce se vor a fi comestibile. "În Mamaia", au răspuns cei care lucrau de zor. "Sunteți angajat?", a întrebat șeful CJPC Constanța un bărbat aflat acolo. "Da, azi e prima mea zi", a răspuns el.

"Nu, nu, nu suntem aici…, nu suntem angajați. Noi am venit azi că a avut nevoie, ne ajutăm. Da, porumbul merge la fiert. Da' nu acum. Că dacă nu au nevoie, ei îl bagă în frigider. Nu îl fierbe aici. Acolo, la ei. Dar îl spălăm înainte. Aici îl spălăm. Uitați". Și individul a arătat unde îl spală: în baie, lângă vasul de… toaletă. Însă, reprezentanții Cleopatra au precizat că porumbul nu are legătură cu autoservirea. "Noi nu vindem așa ceva. Este vorba de o tonetă de peste drum", au declarat aceștia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia este preparata de machidoni,tigani si mai nou de arabi, printre gunoaie....
0
0
sa merga la KFC si alte cacaturi sa vada daca carnea nu este expirata, ca oricum nu ai cum sa pui pe carne data expirarii, o ia din market expirata si neo da noua pe gat
2
0
Pai si unde ai vrea sa il prepare,daca nu intre gunoaie?Ca tot gunoaiele il mananca!
2
0
Cavalerul dreptatii, Costinestiul te cheama si tu nu mai apuci sa te duci de atata treaba? Asta lipsea OPC ului, sa alerge dupa porumb, altele mai importante nu erau? Dar cu un porumb se face publicitate.
2
0
La prietenii tai porumbarii din Costinesti ai fost sa vezi unde depanuseaza?din ce butoaie murdare pun apa la fiert?singurii care au avansat cat de cat sunt Balanii intelegand sa -si schimbe tarabele,dar nici ei nu au conditii apa curenta lipsa ,igiena lasa de dorit,dar ce facem cu cei care incalca normele de igiena ?
3
0
Cate un stiulete pe cap de vita furajata aflata in concediu la mare nu e mare paguba ca e depozitat,fiert si vandut in conditii de siloz!poftiti la porumb vesel si apoi la toaleta tot asa veseli de la enterocolita!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614