REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROL OPC! Produse expirate la o autoservire din Mamaia

CONTROL OPC! Produse expirate la o autoservire din Mamaia

Replica API 8 iunie 2017 | 08:22 479

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au desfășurat un control la Autoservirea Parc Nord din Mamaia, joi, 8 iunie a.c. În urma controlului, au fost descoperite 50 de kilograme de produse expirate.

UPDATE

Activitatea autoservirii Parc Nord din Mamaia a fost suspendată! Patronul afacerii a fost invitat în cursul zilei de vineri, la sediul CJPC. Au fost găsite aproximativ 120 de kilograme de carne de porc și pui expirate.

Comisarii au verificat, de asemenea, și bucătăria Hotelului Parc, unde nu au descoperit decât deficiențe mici în blocul alimentar și câteva produse expirate. Agentul economic a fost invitat vineri la sediul CJPC pentru stabilirea sancțiunilor.

UPDATE 2

S-a oprit temporar prestarea serviciului de alimentaţie publică la autoservirea „Parc Nord”, din Mamaia. Pe timpul verificărilor au fost constatate 120 kg materii prime cu neconformităţi ce se utilizau în prestarea de servicii de almentatie publică, astfel:

- 74 kg ceafă şi muşchi de porc expirate de peste o lună;

- 46 kg carne de pasăre la care s-a modificat starea termică şi fără să fie însoţită de elemente de identificare şi caracterizare, neputându-se stabili starea de prospeţime, făcând-ul un produs periculos.

Cele 120 kg de materii prime au fost interzise la utilizare în prestarea de servicii.

Graficele de temperatura ale spaţiilor frigorifice nu erau completate la zi.

Administratorul societăţii a fost invitat la sediul CJPC Constanţa în dată de 09.06.2017 în vederea încheierii documentului de control.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pozele si filmarile nu sunt de autoservire Park . Sunt in alta partea Steaguri
0
1
Patronul de la restaurant Parc nu e machidon
1
0
Du-te si munceste sclavule. Nu sta aici si comentezi sub protectia anonimatului. Sa le-o sugi la machidoni. Stai la mana intinsa jegule. Du-te-n Anglia la cersit sau la furat...ca de altceva nu esti in stare
1
2
sunt machidonii..n ai ce sa le faci ...doar eutanasiati ..asa scapam de ei
5
2
Siguranta alimentatiei publice este apropiata de cea nationala. O tara hranita toxic este vulnerabila. Cei care vand produse alimentare ca pe cuie sau suruburi,sa aiba interzis pe viata sa mai faca afaceri in acest domeniu. Nu este deloc de gluma,nu se compara cu a vinde papuci chinezesti care se rup dupa zece zile,e vorba de alimente ce pot avea efecte super-nasoale si dupa ani de la ingerare.Legislatia noastra parca are ceva impotriva populatiei,nu impotriva celor care fac abuzuri. Uite de aia eu nu am deloc incredere in justitie acum si consider ca in afara de niste denumiri si sigle.......
5
0
O alta stire de kkt marca Replica. Ce e asa senzational? Daca luam toate carciumile din Constanta, mai mult de 80 la sunta au aceleasi probleme. Si nu mai umflati atata OPC-ul ca , cunoastem bine modul de lucru.
5
3
de ce nu spanzura pe Patron.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367