REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

CONTROL DE LA PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI LA TERASA COME BACK! VIDEO

CONTROL DE LA PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI LA TERASA COME BACK! VIDEO

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:50 489

După controlul de la fast-foodul Famous, reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au "descins" şi la terasa "Come Back" din zona Galeriile Voiculescu. Şi aici a fost dispusă măsura opririi temporare de la prestări servicii, până la remedierea deficienţelor, amendă de 5 mii de lei pentru practici comerciale incorecte, cât şi sancţiuni pentru proceduri şi produse nesigure, respectiv practici care pun în pericol sănătatea umană.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Excesul de zel al acestui imbecil horia, trece de multe ori de granita abuzului. Cineva trebuie sa ii puna ordine in idei si sa il ajute sa discearna, altfel marele justitiar isi impinge subalternii sa comita abuzuri, deja ii obliga sa mearga doar cate unul in controale.Nu are nici o pregatire pentru activitatea pe care o desfasoara opc-ul.Tot ce dispune el este la marginea abuzului.
2
1
Sa se faca control urgent si la Sabroso.
7
1
Sa va scutesc. 2min din filmare ni se arata lucrurile personalului, asezate cu bun simt departe de produsele care se servesc.. Si el le da amenda.
2
2
Hai ca asta a fost alungat de peste tot pe unde s-a visat primar....la Azuga, a mai dat cu botu prin Mangalia..ca deh dorea toate statiunile din sudul litoralului, la Costinesti vrabia malai viseaza....si-a dat DEMISIA DIN FUNCTIA DE CONSILIER SI A FACUT ZERO BARAT, iar acum se viseaza primar in Constanta. Pe bune?
4
3
La Cin Cin cand faceti un control? Veti avea surprize mari! Mizerie , marfa expirata, mananci o pizza acolo si mori acasa!
6
3
La turla de ce nu se fac controale
4
1
La doner cand megem fac mancare din animale moarte
7
0
jegul atrage jegurile de tigani,inchise usile si scurtcircuit
6
0
Chiar este o idee buna sa inchida aceste localuri : Come back si Famous , este o mizerie de nedescris in bucatarie si mereu plin de tigani
18
3
Horia cam cauti acul in carul cu fan, eu din filmare nu am vazut o mizerie mare doar acelw produse. Sincer asa inchizi tot ce inseamna alimentatie publica. Dar dupa cum se aude tu vrei sa fi primar la Connstanta, asa se explica excesul de zel..
10
11
Terasele ilegale detinute de Horia Constantinescu in Costinesti cine le controleaza, cine le inchide???????
20
11
Din pacate ,a servi masa prin restaurantele din Constanta,echivaleaza cu o sinucidere!...
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369