REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROLORUL care a spus 'Purtăm măști de PROȘTI' a INTRAT pe MÂNA POLIȚIȘTILOR CONSTĂNȚENI

CONTROLORUL care a spus 'Purtăm măști de PROȘTI' a INTRAT pe MÂNA POLIȚIȘTILOR CONSTĂNȚENI

Replica API 3 august 2020 | 13:18 6134

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care este prezentat un dialog referitor la portul măștii de protecție, într-un tren de călători de pe ruta București-Constanța, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța s-au autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală, persoana în cauză fiind identificată.

Aceasta a fost invitată să se prezinte, în cursul zilei de marți, 4 august, la sediul S.R.P.T. Constanța, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Amintim că, potrivit digi24.ro, un controlor de bilete și niște călători dintr-un tren CFR au fost filmați luni dimineață fără mască, deși purtarea acesteia este obligatorie. Mai mult, controlorul a fost surprins în timp ce le spune călătorilor că nu este nicio pandemie și că purtăm măștile "de proști".

Imaginile au fost filmate într-un tren pe ruta București-Constanța. Cel care a trimis imaginile la Digi24 spune că CFR călători nu a dat bilete așa încât să se poată păstra distanța între călători. Vezi video AICI!

Dialog între controlorul de tren și mai mulți călători:

Călător: În situația de față este o pandemie, există o pandemie, iar această pandemie nu poate fi înlăturată...

Controlor de tren: Cine a declarat pandemia în țara asta? E declarată cumva pandemia în țara asta și eu nu știu?

Călător: Da, este pandemie.

Controlor de tren: Ba nu! Mai interesați-vă! În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați. Deci nu faceți niște afirmații care nu le înțelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul Sănătății. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

Călător: Atunci de ce purtăm măștile astea?

Controlor de tren: De proști, de aia, că nu le purtăm de deștepți, că dacă le purtam de deștepți...

Călător: Putem să le dăm jos? Am insuficiență respiratorie.

Controlor de tren: Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă deranjează.

Călător: Nu mi se pare corect. Unii poartă, alții nu. Vi se pare normal, vi se pare corect?

Călător: Eu port mască când am nevoie să port, acum nu pot să port. Haide să ne înțelegem să nu mai facem atâta scandal pentru o nimica toată.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt niste reguli de respectat fie ca ne place...fie ca nu. Trebuie sa le respectam.
3
0
Bai maimutelor nesimtite OMUL ARE DREPTATE !!! Va rog nu mai vanati oamenii cu CARACTER . DA CU SIGURANTA ESTE MANARIA LUI ARAHAT ,ORGAN SICA MANDOINA SI YOHANNUS !!!!
7
7
obosite circula cu trenul in Romania.Daca esti boschetar nu ai bani sa iti cumperi macar o amarata de Dacie.Betivilor !!!
6
2
Nu doar turnatori - au si admiratori, slugoii neamtului de la Cotroceni!
9
6
Dl Bogdan tu de la 16:52 ..acum te simti mai bine dupa ce ai varsat veninul din sufletul tau ...sper sa nu ajungi la noi, aceasta boala nu iarta pe nimeni .cu sanatate !
6
6
Sper sa moara arafat de covid si iohanis la puscarie!
8
7
Daca taceai filosof ramaneai. Acum, adio loc caldut de munca, adio spagi. Pe capacul de abonita al telefoanelor militare de campanie cu fir scria, atentie, dusmanul te poate asculta. Daca stiai asta, sigur nu mai vorbeai in plus cu calatorii, 50 la suta sunt sifonari.Acum, te cheama la politia tf si-ti inmaneaza verdictul.
9
0
De trolli pe aici. Si toti sunt pizdisti! Sa le dam la bot!
5
6
"- Un cetatean fara minte care crede ca se poate pune cu sistemul!" -ranjet- "Dragi romani nu va mai puneti cu sistemul ca naveti nici o sansa! Pe baiatul asta il trimit la sparanghel si daca se mai intoarce va fi alt om, va asigur!" -ranjet-
6
6
trimiteti papagalul acasa sa se lamureasca ce exista si unde,dece si cum!bouare!
6
6
Inainte erau turnatori la secu ... o faceau de nevoie sau ptr cine stie ce ... idiotii de astazi sunt mult mia multi si te toarna la Facebuk ... li se zice "eroi" care "iau atitudine"
24
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367