REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Controversatul Iulian Ursoi s-a spânzurat de un copac!

Controversatul Iulian Ursoi s-a spânzurat de un copac!

Replica API 21 septembrie 2016 | 17:34 1394

Doar ce depusese contestaţie la măsura arestului preventiv

Doar ce depusese contestaţie la măsura arestului preventiv

Marius Iulian Ursoi

Veşti incredibile despre Marius Iulian Ursoi, controversatul constănţean în cazul căruia magistraţii luaseră decizia, de dată recentă, de a-l plasa în arest preventiv! Marţi seara, Ursoi a fost găsit la domiciliul său din Eforie, în curtea casei, spânzurat de un copac. Oamenii legii au declanşat cercetările.

Amintim că, la data de 16 septembrie anul curent, magistrații i-au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Amintim că el a mai fost propus spre arestare şi pe 2 septembrie, însă judecătorii au decis să fie cercetat în libertate. Numai că nu a ținut cont de hotărârile judecătoreşti şi a continuat să-şi terorizeze fosta iubită, aşa că s-a dispus înlocuirea măsurii cu cea a arestului preventiv. "Admite solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi înlocuieşte măsura controlului judiciar cu măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Ursoi Marius Iulian. (...) măsura arestării preventive se dispune pe o perioadă de 30 zile de la data punerii în executare a prezentei încheieri, la momentul rămânerii definitive. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului la data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Respinge cererea formulată de inculpat privind înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare", potrivit minutei judecătoreşti din data de 16 septembrie. Ursoi depusese contestaţie faţă de această măsură în data de 19 septembrie.

Precizăm că Marius Iulian Ursoi a fost implicat în mai multe scandaluri. Spre exemplu, la începutul lunii octombrie 2012, Ştefan Georgescu, în vârstă de 31 de ani, împreună cu soţia sa Elena, angajată în cadrul IPJ Constanţa, fiul, în vârstă de două luni, dar şi finii cuplului, se plimbau pe strada Lirei, din zona Poarta 6. La un moment dat, drumul le-a fost blocat de portiera unui autoturism, lăsată deschisă. Neavând pe unde să treacă, Ştefan a rugat femeia aflată în maşină, care era iubita lui Marius Ursoi, să o închidă pentru a putea trece, moment în care s-a aprins flacăra scandalului. Femeia şi-a chemat bărbatul în ajutor, pe Ursoi, care, ajutat de prieteni, a agresat familia Georgescu. Însă, punctul de vedere al lui Marius Iulian Ursoi, despre cele întâmplate, a fost cu totul altul, declarând presei că a fost implicat în scandalul din Poarta 6 ca urmare a faptului că iubita sa ar fi fost agresată de soţul angajatei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Un alt scandal în care a fost implicat a avut loc în anul 2006, Ursoi fiind cunoscut ca având legături cu lumea interlopă constănţeană. Menţionăm şi faptul că acesta este fost campion mondial kickboxing, iar recent fusese trimis în judecată într-un alt dosar de ultraj.

A.A., L.C.

vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/marius-ursoi-incatusat-de-oamenii-legii-si-a-terorizat-fosta-iubita-289120/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614