REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Controverse după recitalul Madonnei de la Eurovision 2019. Gestul care i-a înfuriat pe organizatori

Controverse după recitalul Madonnei de la Eurovision 2019. Gestul care i-a înfuriat pe organizatori

Replica API 20 mai 2019 | 17:25 536

Madonna

Madonna i-a făcut pe organizatorii Eurovision 2019 să le pară rău că au acceptat onorariul uriaş de un milion de dolari pe care artista l-a cerut ca să susţină un recital în marea finală de la Tel Aviv. Celebra cântăreaţă, invitată să cânte două piese, a stârnit controverse, după ce doi dintre dansatorii săi au afișat pe ținute mesaje politice.

Deși organizatorii Eurovision se temeau că anumiți concurenți ar putea profita de momentele din concurs pentru a transmite mesaje politice, cea care i-a luat în surprindere a fost chiar Madonna.Artista şi-a pus tot staff-ul concursului muzcal în cap după aceast incident.

În timpul melodiei „Future”, pe uniformele a doi dintre dansatorii săi au fost prinse steagurile Palestinei și Israelului. Cei doi s-au ținut de mână, un gest menit să transmită că Palestina și Israelul pot coopera, scrie Haaretz.

Ca urmare a controversatului moment, organizatorii competiției muzicale au transmis că la repetiții dansatorii nu au apărut purtând cele două steaguri și că nici nu au primit permisiunea de a afișa mesaje politice în timpul spectacolului Madonnei.

„Eurovision este un eveniment apolitic și Madonna fusese informată cu privire la acest aspect”, se precizează într-un comunicat.

Alți dansatori au apărut pe scenă purtând măști de gaz, în timp ce pe cap aveau coronițe de flori. Pe rețelele de socializare, oamenii au criticat apariția, precizând că „nu e nimic mai revoltător decât gazele lacrimogene folosite în Gaza.”

Madonna a primit un milion de dolari pentru finala Eurovision 2019

Madonna a ajuns laTel Aviv de miercuri, cu o echipă formată din 140 de persoane. Artista a interpretat două piese în timpul finalei competiţiei, moment artistic pentru care a primit un onorariu fabulos de un milion de dolari. Primul dintre cântece va apărea pe viitorul material al discografic al artistei, "Madame X", iar al doilea este un hit mai vechi.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna, în vârstă de 60 de ani, este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei va fi lansat spre sfârşitul acestui an şi va fi promovat printr-un turneu, primul, după trei ani de pauză.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MADONA a gresit si trebuia taxata ca atare !
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614