REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Conturile RAJDP Constanţa au fost deblocate

Conturile RAJDP Constanţa au fost deblocate

Replica API 9 ianuarie 2016 | 23:18 331

Activitatea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) a fost deblocată. În acest sens a acţionat CITR, societate de practicieni în insolvenţă desemnată administrator judiciar al Regiei. Acţiunea a avut loc imediat după deschiderea procedurii în direcţia deblocării fondurilor pentru achiziţionarea materialelor necesare activităţii de deszăpezire a drumurilor de către RAJDP.

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDPCT) se află în insolveţă după ce a depus pe 22 decembrie 2015 la Tribunalul Constanţa o cerere în acest sens. Cererea a fost admisă de către instanţă pe 29 decembrie, iar CITR a fost desemnată administrator judiciar. “Suntem consştienţi cât de important este ca activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene să se poată desfăşura fără întrerupere, astfel încât cetăţenii să nu fie afectaţi. De aceea, imediat după deschiderea procedurii de insolvenţă, prioritatea noastră şi a regiei a fost să deblocăm lichidităţile - compania avea la momentul deschiderii procedurii disponibilul bănesc blocat -, astfel încât să se poată achiziţiona combustibilul şi materialele absolut necesare activităţii de deszăpezire”, a declarat Bogdan Gorde, Senior Partner CITR. Ca urmare a acestor demersuri, s-au asigurat toate condiţiile pentru ca operaţiunea de deszăpezire în judeţul Constanţa să se desfăşoare fără probleme, atât în perioada care a trecut de la deschiderea procedurii, cât şi în perioada imediat următoare.

“În continuare, se vor lua măsurile necesare pentru a se asigura continuitatea tuturor serviciilor care sunt în sarcina regiei. În paralel, se vor efectua demersurile obişnuite ale procedurii de insolvenţă - întreaga activitate a regiei va fi analizată de specialiştii CITR, vor fi notificaţi creditorii, va fi stabilită masa credală şi va fi întocmită o strategie de reorganizare a activităţii RAJDPCT, care să asigure menţinerea în viaţă economică a acestei unităţi, extrem de importantă în sfera serviciilor publice din judeţul Constanţa”, au dăugat reprezentanţii CITR.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614