REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit până la extenuare al Costinești. Polițiștii au întocmit DOSARE PENALE

Copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit până la extenuare al Costinești. Polițiștii au întocmit DOSARE PENALE

Replica API 22 august 2019 | 01:53 523

Dosare penale după imagini incredibile surprinse pe străzile Costineștiului, publicate de jurnalista Andreea Trandafirescu: copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit, până la extenuare.

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul stațiunii Costinești au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de exploatarea cerșetoriei și folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

În primul caz, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că marți, 20 august, în jurul orei 13:30, pe raza stațiunii Costinești, au fost văzuți 4 minori care practicau cerșetoria.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii i-au identificat pe cei 4 minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, care apelau la mila publicului, constatând totodată că în zonă se afla și mama unuia dintre aceștia, ceilalți 3 fiind nepoții femeii în cauză.

În cel de-al doilea caz, înregistrat tot ieri, pe raza stațiunii Costinești, polițiștii care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat doi bărbați, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilități fizice, care cereau ajutor material.

La câțiva metri distanță, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 46 de ani, mătușa celor doi bărbați.

De asemenea, azi noapte, în jurul orei 00:30, polițiștii au depistat doi minori, de 5 și 7 ani, care practicau cerșetoria pe strada Faleza Soarelui, din aceeași stațiune, în apropiere fiind găsită și mama copiilor, o femeie, de 45 de ani, care ținea în brațe un alt minor.

Toate persoanele au fost legitimate și conduse la sediul Poliției pentru cercetări.

De asemenea, s-a contactat DGASPC în vederea efectuării verificărilor specifice în astfel de cazuri.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu era fata aia care sa-i filmeze,gaborii isi luau spaga si nu faceau nimic.Daca le spuneai,ti-ar fi raspuns "unde domne,ai vazut ceva?credeti ca noi putem fi peste tot".. pesedei din toate tarile,muriti-va!
11
1
Avem institutii ca DGASPC care sparg aiurea banii bugetului de stat. Au iesit cu declaratii ca nu au identificat minori care cersesc. E plin orasul!!! Dar cine sa scoata functionarimea din birouri?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218