REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Copiii de la centrul de plasament Micul Rotterdam au colindat redacţia Replica - video!

Copiii de la centrul de plasament Micul Rotterdam au colindat redacţia Replica - video!

Replica API 22 decembrie 2012 | 00:00 461

În ajun de sărbători,

În ajun de sărbători,

Moş Crăciun a poposit vineri, 21 decembrie a.c., şi în Redacţia Cotidianului Replica de Constanţa. A avut motive bine întemeiate. Impresionat de poveştile lor, a vrut să lase în mod expres daruri pentru copiii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam. Astfel, colectivul redacţional a avut parte, şi în acest an, de o vizită plină de emoţii şi speranţă că, poate şi în 2013, va reuşi să ofere copiilor aflaţi în suferinţă o viaţă mai bună! Ne-am ataşat de copilaşi şi recunoaştem că acum suntem mult mai bogaţi sufleteşte, mai darnici, mai înţelepţi şi mai responsabili faţă de cei din jurul nostru.

Anul trecut, am lansat invitaţia către copiii de la Centrul Micul Rotterdam de a ne colinda în prag de Crăciun. Cu toţii am avut marea surpriză, foarte plăcută de altfel, de a-i revedea şi asculta şi la final de an 2012. Colindele lor ne-au sensibilizat, ne-au liniştit sufleteşte. Sunt copii frumoşi, care ne-au emoţionat profund. Deşi au vârste fragede, toate amintirile lor sunt triste. Sunt copii cărora nu le putem publica imaginile "necenzurate" pentru că sunt minori şi pentru că nu au părinţi care să îi prezinte cu mândrie lumii întregi. Şi încă o precizare: faţă de anul trecut, am văzut feţişoare noi, iar despre un puşti care ne amuzase teribil cu inocenţa lui am aflat că a fost adoptat. Pentru el şi pentru cei care au călcat şi în acest an pragul Redacţiei Replica visele au devenit realitate, dorinţele crezute imposibile s-au transformat în cadouri, iar grijile lor au fost înlocuite cu zâmbete. Colectivul Replica, reprezentanţii hipermarket-ului Cora şi deputatul Mircea Titus Dobre au făcut toate acestea posibile, pentru Miruna, Găbiţa, Andreea, Mirela, Flori, Naomi, Ruxiţa, Denisa, Mihaela, Nicoleta, Alex, Rafael, Iosif, Ioan şi Mădălin, pentru copilaşi deosebiţi, mai puţini norocoşi. "Participăm din inimă la acţiunea iniţiată de dumneavoastră, pentru că Spiritul Crăciunului este cel ce ne aminteşte odată -n plus de a aduce mici bucurii celor din jurul nostru şi în cazul de faţă, celor ce au cel mai mult nevoie de atenţia şi de dragostea noastră în pragul unei astfel de Sărbători Sfinte! Ne dorim ca micile cadouri pe care le-am putut oferi să fi adus bucurie şi zâmbete pe feţele micuţilor aflaţi în grija Centrului de Plasament Rotterdam", a declarat Cristian Năstase, directorul Cora Constanţa.

REPLICA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218