REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Copiii de la Şcoala nr. 29, ÎN PERICOL! Locatarii au montat FĂRĂ AUTORIZAŢIE stâlpi din fier în zonă

Copiii de la Şcoala nr. 29, ÎN PERICOL! Locatarii au montat FĂRĂ AUTORIZAŢIE stâlpi din fier în zonă

Replica API 12 mai 2017 | 00:00 541

S-au încins din nou spiritele la Şcoala Generală nr. 29 din municipiul Constanţa! Mai mulţi locuitori din zonă au montat câţiva stălpi din fier în dreptul ghenei de gunoi. Asfaltul care a fost recent turnat a fost găurit pentru a se putea monta fiarele, fiare care sunt foarte periculoase atât pentru trecători cât şi pentru elevii care merg la şcoală. Tocmai din acest motiv părinţii copiilor sunt revoltaţi şi cer ca fiarele să fie scoase.

Un nou scandal a luat naştere în apropierea Şcolii nr.29. Locatarii din zona Tic-Tac, mai exact de pe strada Cişmelei s-au gândit să monteze mai multe fiare verticale pentru a proteja ghena de gunoi de la blocul 1B. Acest lucru a strânit revoltă printre părinţii care îşi duc micuţii în fiecare zi la şcoală. În orice moment se un copil se poate împiedica şi să cadă în acei stâlpi. Şi ca totu să fie „ca la carte” stâlpii au fost montaţi... ILEGAL!

„Ştim despre această situaţie şi deja am luat măsuri. Acei stâlpi au fost montaţi ilegal. Am trimis deja o adresă către Poliţia Locală să se ocupe de acest caz”, a afirmat inginerul Claudiu Rădulescu, reprezentantul Confort Urban. Amintim că în dimineaţa de 4 aprilie anul curent, când reprezentanţii Confort Urban s-au prezentat în parcarea cu intrare de pe strada Cişmelei, pentru a demara lucrări de asfaltare. Însă, de aici şi până la haos nu a fost decât un pas. Locuitorii zonei s-au arătat indignaţi de faptul că angajaţii firmei mai sus menţionate ar fi smuls, efectiv, plăcuţele care indicau că locurile de parcare aparţin unui anumit proprietar de vehicul, cu menţiunea că nu e de datoria lor să le pună la loc, dar şi că ar fi împins autoturismele.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti un cretin comunistoid.
2
2
turnurile de pe Cismelei oricum sunt cu bulina toate. Ar trebui sa lase un spatiu de degajare, sa nu faca si alte victime cand se vor prabusi la cutremur.
3
1
cand vine amenda de cateva sute de milioane, o plateste asociatia in solidar, sau il scoate pe ala de-a pus fiarele in offside.
8
1
dar cate tampenii face-ti voi incepand cu pol. locala, pol. a MAI justitie, parla... si pers, voua cine va da autoriz. sa va face-ti de cap fara a intreba poporul si aveti tupeul sa spune-ti ca santeti statul ori DNA-ul, pres. primar ori politai ? Pentru abuzurile voastre nu sant aceleasi legi ???
3
9
Sunteti niste bosorogi labagii, dependenti de puii si uleiul dat de Mazare. Pana una alta, voi ati luat la muie si o sa mai luati si pe viitor. Voi puteti sa va dati la muie intre voi dar nu cred ca sunteti in stare pentru asta. Iar tu frustratule labagiu, ramai trist in blocul vostru de cacat. Ne pisam pe tine si pe bosorogii senili din blocul vostru.
11
6
ia sa-i sugi tu pula lui dudu si ma-ta aia curva sa suga pula locatarilor si sa-ti infig si tzarusii in cur de pizda ce esti. Iti urez si tie si curvelor care intra cu masinile pe straduta aia sa va luati muie inclusiv in cur de la locatarii acelui bloc.
5
16
Lipsa educatie! Suntem o natie care nu stim decat de stalpi, garduri, ziduri, lacate, incuietori...etc. Cand vom avea constiinta, vor disparea toate acestea.
10
2
Tu dupa felul cum gandesti, sigur esti votant PSD. Prost si hotarat. 2 metri are pe inaltime, prostia din capul tau, cu un neuron trist in el. Dupa parerea exprimata public de singurul tau neuron trist, consideri normal ca orice prost din orasul asta sa faca gauri in asfalt si sa puna tevi de 60 cm . Can v-a fi terenul vostru, sa puneti cate tevi vreti voi tristilor. Dar si atunci va v-a trebui o autorizatie, ca doar nu esti tu, Stapanul Absolut al orasului. Intelegi acum? Frustratule plin cu tupeu. Mars la clubul pensionarilor ca a adus cafea moca.......
13
7
Toata lumea stie cafiarele padurii sunt periculoase,iata insa ca si fiarele de fier sunt periculoase. Oau! In alta ordine de idei, cat de prostalau ar trebui sa fie un elev sau un adult ca sa nu observe si sa se impiedice de un ditamai paru de doi metri inaltime??Oricum, nu va luati de aia care isi protejeaza ghena. Cel mai probabil cei din bloc nu se apara de ofticatii care plang dupa doua locuri de parcare cand isi lasa copiii la scoala. Ci de nesimtitii care parcheaza acolo peste noapte, cand a doua zi e zi de gunoi si femeia de serviciu nu are pe unde scoate tomberoanele
11
11
daca voi politistii ati fi sanctionat la timp abaterile , nu ajungeam aici . Oare romanii stiu numai de tarusi si sarma ghimpata ? mai aplicam si legea , nu suntem camatari....
7
3
sa nu va fure ghena fraierilor...!
11
6
S-a permis ca la o scoala de cartier sa vina copii din tot orasul. Dimineata e strada plina de masini, care mai de care mai cu basini in cap. Sunt in stare sa intre cu masina in clasa. Mai si stationeaza unde vor, mangaie copilu, il pupa, ii aranjeaza gentuta si hainutele. Si daca mai e si o mamica sa faca schimb de impresii e tocmai bine. Cred ca si o strada cu 4 benzi nu le ajunge, o blocheaza ca e dreptul lor
23
3
dar ca pe acea mica straduta care teoretic ar trebui sa fie cu 2 benzi sunt parcate mereu masini nu vede nimeni?
17
3
se putea sa nu mancati voi la sfarsitul articolului ceva de confort urban ?! ziaristi de tinichea ...
12
3
Daca politia ar imparti amenzi pentru cei care fac astfel de lucruri pe domeniul public nu ar mai fi probleme
4
10
cocalarii nesimtiti vin de exemplu la scoala nr 7.spiritul de turma impinge berbecii din albania sa vina pana in clasa daca se poate.
21
3
altii fac hoteluri fara autorizatie si voi va plangeti de doua fiare ...bn ca le a montat sa nu mai intre cu masina pana in poarta scolii toti cocalarii
22
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218