REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Copiii din Saraiu au început noul an şcolar cu rechizite noi

Copiii din Saraiu au început noul an şcolar cu rechizite noi

Replica API 13 septembrie 2016 | 00:21 198

Noul an şcolar a debutat ieri. Elevii din tot judeţul s-au îmbrăcat în uniforme şi au păşit din nou în bănci. Aşa s-a întâmplat şi cu copiii din Saraiu care, emoţionaţi, au mers în prima zi de şcoală. La festivitatea de deschidere a şcolii din Saraiu au participat prefectul, Adrian Nicolaescu, inspectorul şcolar general, Gabriela Bucovală, senatorul Nicolae Moga şi secretarul general al PSD, Gheorghe Donţu. Primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, i-a încurajat pe elevi şi le-a transmis toate urările de bine.

„Din nou pornim la pas pe aleea îngustă ce duce în sala de clasă, pe aleea îngustă care deschide orizonturi infinite. Suntem îmreună pentru că pe acest drum de azi, voi reprezentaţi cheia succesului. Conştienţi de faptul că şcoala reprezintă pragul spre cunoaştere şi împlinire, reprezintă trambulina care ne înalţă spre clipe, zile, spre toţi anii noştri spre a trăi demni şi constructiv, vă îndem dragi copii să aveţi forţa şi puterea să treceţi peste toate onstacolele. Vă doresc un an şclolar cu note mari şi cu multe împliniri”, a declarat primarul comunei Saraiu. Şcoala din Saraiu a fost renovată complet anul trecut, iar în acest an s-a făcut igienizarea. De asemenea, elevii au primit câte un ghiozdan plin cu rechizite noi. Programul de susţinere a învăţământului preşcolar şi şcolar, cel prin intermediul căruia elevii din mediul rural, dar şi cei din mediul urban cu nivel de trai mai scăzut, primesc pachete cu rechizite este iniţiat de Consiliul Judeţean. Aproximativ 33.509 de copii din tot judeţul beneficiază de rechizite.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102