REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Copil ba uitat la grădiniţă, ba încuiat în casă: A FOST LA UN PAS SĂ CADĂ DE LA ETAJ!

Copil ba uitat la grădiniţă, ba încuiat în casă: A FOST LA UN PAS SĂ CADĂ DE LA ETAJ!

Replica API 16 februarie 2018 | 00:00 208

Au intervenit pompierii, Poliţia şi asistenţii sociali

Au intervenit pompierii, Poliţia şi asistenţii sociali

Un minor din Tomis Nord a pus autoritățile pe jar! Oamenii din zonă au intrat în panică în momentul în care l-au văzut ieșit pe geam și, crezând că ar putea să casă în orice clipă, au sunat la 112. Precizăm că situația nu este una nouă. Minorul locuiește cu tatăl și acesta nu prea îi poartă de grijă. L-a mai uitat și pe la unitatea școlară, polițiștii fiind cei care l-au adus la domiciliu.

Pericol în cartierul constănțean Tomis Nord! Oamenii au sunat la 112, joi, 15 februarie, precizând că un copil era la un pas să cadă de la etajul 4! Este vorba de blocul 5C situat pe strada Suceava, în zona magazinelor cunoscute ca ”Total”.

Minorul ar avea în jur de 7 ani. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns imediat la fața locului și au constatat că minorul nu se mai afla în pericol. Acesta era singur la domiciliu, încuiat în casă, și se pare că ieșise pe geam destul de mult. Acolo au ajuns și oamenii legii, care au încearcat să ia legătura cu mama.

În acest timp, pompierii au discutat cu copilul, prin ușa apartamentului. Precizăm că părinții minorului sunt despărțiți, el locuind cu tatăl. De menționat este și faptul că oamenii legii cunosc situația copilului și se pare că nu este primul incident de acest gen. Tatăl său nu prea îi poartă de grijă și l-ar mai fi uitat pe la unitatea de învățământ, polițiștii fiind cei care l-au adus la domiciliu.

Se pare că și DGASPC cunoaște situația, o persoană din cadrul instituției fiind prezentă la fața locului. De altfel, cazul s-a “încheiat” în prezenţa tatălui, sosit la faţa locului: DGASPC a preluat copilul, până la o decizie în privinţa acestuia – dacă rămâne la părinţi sau este instituţionalizat.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102