REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

COPIL DE 3 ANI, MORT LA BĂNEASA! Şoferul care l-a lovit cu microbuzul a FUGIT!

COPIL DE 3 ANI, MORT LA BĂNEASA! Şoferul care l-a lovit cu microbuzul a FUGIT!

Replica API 23 septembrie 2017 | 13:09 476

Nenorocire şi situaţie suspectă în apropiere de Băneasa! Un copil în vârstă de 3 ani, din Făurei, a fost declarat decedat după ce ar fi căzut dintr-o căruţă. Totodată, potrivit surselor noastre, anumite detalii nu coincideau, motiv pentru care exista şi suspiciunea unui accident rutier. Ulterior s-a stabilit că a fost lovit de un microbuz, iar şoferul, în vârstă de 16 ani, a fugit de la faţa locului.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 23 septembrie, apelul iniţial prin 112 anunţând că un copil are gâtul tăiat. Întrebat ce vârstă are victima, apelantul a precizat că 8. Ajunşi la faţa locului, atât cadrele medicale cât şi oamenii legii, au sesizat că este vorba despre un copil de circa 2 - 3 ani, cu o plagă tăiată la nivelul capului. Imediat a fost demarat protocolul de resuscitare. A fost dus de urgenţă la Centrul de Primiri Urgenţe Băneasa dar, din păcate, i s-a declarat decesul.

Membrii familiei copilului, de etnie romă, au declarat, în primă fază, că acesta se juca în căruţă, în curte, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut într-un obiect ascuţit. Numai că anumite detalii nu se potriveau şi astfel oamenii legii au continuat să "sape". În cele din urmă s-a ajuns la o primă concluzie: copilul se juca în faţa curţii, lângă o căruţă, acolo unde a fost lovit de un microbuz!

Şoferul microbuzului are doar 16 ani şi a fugit de la faţa locului. Anchetatorii l-au identificat şi depistat, urmând a fi propus spre arestare la Judecătoria Medgidia.

Oamenii legii au declanşat cercetările, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Update: Până în acest moment, anchetatorii au stabilit ca tânărul de 16 ani suspect în dosarul penal întocmit după moartea suspectă a minorului, să fie cercetat în stare de libertate. De menționat că, pe lângă faptul că tânărul nu avea permis auto, primele cercetări arată că acesta ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Update2:

Copilul decedat a fost înmormântat duminică, la Făurei. Rudele în continuare nu doresc să declare adevărul, susţinând că micuţul de 3 ani a căzut din căruţă şi a murit. Însă, procurorii au deschis dosar pe numele tânărului de 16 ani, pentru conducere autovehicul fără permis şi ucidere din culpă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smecherii in fata monitoarelor . Ai vazut comentariu lu rasistu ala inainte sa comentezi fraiere
6
0
Bai cretinule aici nu se discuta despre copilul decedat ci despre cioara borata care i-a luat viata ,dute dracu cu ciorile tale ca ati distrus tara asta
1
0
fratilor sunteti cu capu tigan roman orice natie ar fii e vb de un copil de 3 ani nevinovat care e mort si pentru God's Wrath sa dea Dumnezeu sa tise intample si tie la fel sa iti fie calcat copilul nepotu sau o ruda de a ta sa vedem mai comentezi asa rasistule ...si inca ceva daca e sa vb cine a atribuit la numele rau in europa credema ca pentrenciarele din europa sunt 85%100 romani si doar 15%100 tigani
4
1
Si actualu primar Paul Colis a omorut un copilas .dumnezeu sa.l odihneasca pe copil nu coteaza ca e tigan sau ce o fii
4
0
Sa nu mai vb asa te tigani k voi santeti mai tigani k ei sant mai tari ca voii fra-erime ce santetib
0
0
Bestgorepunctcom
3
1
Urma sa ia permis cu politaiu Soare .
0
1
Sa fii politist prin satele din zona Baneasa iti trebuie mult curaj. Nu faci treaba daca nu dai cu legea si cu pumnu in tiganie in borfasi si in cocalarii de acolo. Pentru ca la astia numai de asa ceva le e frica. Dar nu poti face asta ca e abuz. Asa ca politistii au autoritate slaba pentru ca atata la permite legea sa aibe pentru ca legea este indulgenta. Respect politistilor de acolo. Comunistii dadeau legi dure pentru ca nu le era teama ca pierd alegerile dar la politicu de azi ii e frica ca nu i mai alege lumea si da legi de bal sa fie cat mai mult circ si suferinta pe strada.
19
0
toti tiganii conduc masini fara sa aiba permis de conducere este o moda acolo,si labagii de politisti inchid ochii la toate astea ca primesc o cafea o apa plata sau un suc de la ciorile alea borite
17
4
Esti bolnav ba baiatule
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614