REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

COPIL DE 4 ANI, DESFIGURAT DE UN CÂINE, LA TECHIRGHIOL!

COPIL DE 4 ANI, DESFIGURAT DE UN CÂINE, LA TECHIRGHIOL!

Replica API 19 februarie 2017 | 13:36 3028

Nenorocire la Techirghiol! Un copil de 4 ani a fost atacat sâmbătă de un câine, fiind muşcat de cap şi de faţă. În prezent, micuţul este internat în spital, cu plăgi cusute, iar tatăl copilului şi autorităţile sunt extrem de revoltate de neglijenţa celui care ar fi trebuit să aibă grijă de patruped.

"Incidentul s-a petrecut pe strada Eroilor, în faţa porţii. Este un câine comunitar, luat în grijă de un cetăţean care de câteva zile a plecat, din câte am înţeles, în străinătate. Practic, câinele a fost lăsat liber. Pe această cale fac apel către iubitorii de animale: dacă firma specializată strânge câinii, iar ei se duc să îi recupereze, să aibă grijă de acele animale, nu să le abandoneze!", a declarat, pentru "Replica", Iulian Soceanu, primarul oraşului Techirghiol. Edilul a adăugat că, în câteva zile, va avea loc şedinţa pentru aprobarea bugetului, cât şi discuţia privind reluarea contractului cu firma de ecarisaj: "Respectăm paşii legali".

Tatăl copilului a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii cu micuțul. „Uitați dovada faptului ce s-a întâmplat sâmbătă, 18 februarie, a.c, pe strada Eroilor din Techirghiol. Mi-a fost mutilat copilul pe strada de un câine maidanez în timp ce se juca în fața porții. Voi face tot ce e necesar pentru ca vinovații să plătească, este inadmisibil asemenea situație”, a afirmat Marius.C. Acesta a menționat că în cursul zilei de luni, 20 februarie,a.c., va merge la Poliție pentru a face plângere.

A.C. M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
duceti-va la liceul abandonat di techirghiol,curtea este plina de caini,dar nu trebuie sa deranjam primarul!
1
1
PENTRU HITLER ASTA BA .ORDINARULE CE CAUTI MAH IN SOCIETATE LOCUL TAU E LA PUSCARIE PEDOFIL ORDINAR CARE ESTI
0
1
Toti cainii castrati si inregsitrati si pedepsirea abandonului. si nu ar mai fi caini pe strazi, animele domesticite dependente de om. Copiii sa vi i educati sa nu mai arunce cu pietre in caini si sa le dea cu sutul barbarilor.
4
1
Este plin in orasul nostru de caini pe strazi. Este plin in orasul vecin Eforie de caini pe strazi! Insa in primariile noastre este plin de javre! Ati ales de acum culegeti! Acestu doi primari trebuie destituiti!
4
2
tu nu mai da lectii de moralitate militiene
4
0
Supravegheat cu atentie animalul, sa nu renunte la spalat si sa inceapa sa fure.
3
4
Sutem singura tara din Uniunea Europeana in care suntem atacati de caini comunitari nici Bulgaria nu e in situatia noastra daca si bulhgaria sta mai bine la capitolul asta e clar ca suntem o tara de tip bananier dar fara productie de banane! In ziua de azi pustii nu se mai pot juca in fata casei sau in parc din cauza cainilor si daca cerem masuri tipa la noi ong-urile de tip mafiot! Inteleg iubitorii de caini dar mi se pare absurd sa ti mai mult la viata unui bunastarea unui caine decat a unui copil, bun venit in Romania tara lui Capatos si lui Leo de la Strehaia!
3
2
As vrea sa te vad in aceeasi situatie cum ai mai da tu lectii de toleranta, vaca imputita si avortata intro balta ce faci umbra pamantului inutil. Marsh la cacat, catea!
7
4
Cand citesc comentariile dumneavoastra, ale marii majoritati, mi-e rusine ca sunt romanca. Ati decazut, oameni buni, pe toate planurile: agramati, rai, rasisti, orice... numai oameni nu sunteti! Toti cautati vinovatii nimeni nu vine cu solutie pentru ca astfel de nenorociri sa nu se mai intample. Mi-ar placea sa stiu cine sunteti cei care va permiteti sub paravanul unor porecle sa va exprimati in tot ce-i mai grotesc in fiinta umana. V-as scuipa in fata. Rusine sa va fie!
8
5
Si in curtile institutiilor trebuie sa te feresti de caini ex:oil terminal
8
4
luati gatu la primar ca maidanezu care am inteles avea stapan si poate a fost batut de a reactionat asa urat incat sa il muste pe bietu copil care el nu sia dat seama de ce face ca de are patru ani omorati si cainele si primaru si tot ce tine de primarie
6
2
Primarul de la noi o freaca toata ziua la pub. Zici ca e cacat de aceiasi mama nebuna ca ala de eforioti. 2 javre de primari. Ce sa mai spunem de cainii...
7
3
ba te jupuim pe tine hitlerica
6
3
Nu s-a tras nici o concluzie cu copilul ucis de maidanezi in Bucuresti. S-a facut tam tam mare atunci, apoi tatal copilului a fost despagubit cu 1 milion de euro de catre patron si gata, mucles sacanaua. Banul e ochiul Dracului !
7
6
Pentru boul de CRISTI partial are dreptate. Nu avea ce sa caute copilul nesupravegheat la 4 ani. Dupa fata e tigan deci un tigan in minus iar pentru MAIMUTOIUL ala de la 14,13 sa o jupuim pe masa si la zoofili sa le beleasca pula
3
14
Primarul care lati votat trebue strans de gat
9
5
Nu ca vine distrusa de Firea sa ii dea in judecata.
5
5
vor veni acum distrusii de la ong-uri sa spuna..."ce cauta copilul in strada nesupravegheat? Ce, nu stiti ca acolo e locul maidanezilor?"
9
3
Hai, unde sunteti? Voi iubitorii de animale... omorati toti caini. Toti cainii de pe strazi nu merita sa ramana in viata daca un singur copil este muscat!
13
5
acesti caini ataca atat turistii care vin la sanatoriu, cat si locuitorii orasului.pacat ca nu se face nimic.numai vorbe goale.
19
3
Si la Movilita este la fel ciini pa tot pasu te frica sa mergi pe strada pina nu se intimpla ceva nu se ia mici o masura rusine
13
2
Siguranta cetateanului este pusa in pericol pe toate strazile din Techirghiol.Cainii umbla flamanzi in haite,dar primaria inchide ochii,au alte treburi,sau circula numai cu masina si n-au timp sa vada.
14
2
Daca te apuca seara... si nu numai... in Techirghiol te mananca cainii... la propriu!! Si nu numai unul.... De ani de zile nu se face nimic!!! Pacat de copilas si de trauma avuta...
25
4
MINTE cu nerusunare, in Techirghiol nu exista nici un contract cu vreo firma de ecarisaj. E plin orasul de caini. Ar face bine sa URGENTEZE strangerea acestor caini de pe raza localitatii. Ar trebuii sa iasa in strada parintii cu copii si sa manifesteze in fata PABULUI lui Soceanu.
19
2
jupuiti toti maidanezi ,,zoofili spanzurati.
15
4
Pai nu se lauda primaru in campania electorala ca a rezolvat problema cainilor comunitari, acum ce face?
15
3
pe cand se vor lua decizii usturatoare celor care nu sterilizea-za cainii si se vor impune taxe ca la orice om, animal, expl. daca cresti un cal, magar, porc de ce sa platesti iar la astia cu cainii nesteriliza-ti nu ai verifica nimeni si nu le da nici o amenda ca umbla cu ei fara botnita peste tot, ai lasa sa faca mizerie peste tot in parcuri, pe trotuare, la usa blocului dar unu nu aduna mizeria : Pe cand controale si taxe ?
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108