REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Copil de 4 ani, MUTILAT de un câine maidanez în localitatea Techirghiol!

Copil de 4 ani, MUTILAT de un câine maidanez în localitatea Techirghiol!

Replica API 20 februarie 2017 | 08:46 869

Primarul face apel la iubitorii de animale să nu le mai abandoneze

Primarul face apel la iubitorii de animale să nu le mai abandoneze

Nenorocire la Techirghiol! Un copil de 4 ani a fost atacat sâmbătă de un câine, fiind muşcat de cap şi de faţă. În prezent, micuţul este internat în spital, cu plăgi cusute, iar tatăl copilului şi autorităţile sunt extrem de revoltate de neglijenţa celui care ar fi trebuit să aibă grijă de patruped.

„Incidentul s-a petrecut pe strada Eroilor, în faţa porţii. Este un câine comunitar, luat în grijă de un cetăţean care de câteva zile a plecat, din câte am înţeles, în străinătate. Practic, câinele a fost lăsat liber. Pe această cale fac apel către iubitorii de animale: dacă firma specializată strânge câinii, iar ei se duc să îi recupereze, să aibă grijă de acele animale, nu să le abandoneze!”, a declarat, pentru „Replica”, Iulian Soceanu, primarul oraşului Techirghiol.

Edilul a adăugat că, în câteva zile, va avea loc şedinţa pentru aprobarea bugetului, cât şi discuţia privind reluarea contractului cu firma de ecarisaj: „Respectăm paşii legali”. Tatăl copilului a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu micuţul. „Uitaţi dovada faptului ce s-a întâmplat sâmbătă, 18 februarie, a.c, pe strada Eroilor din Techirghiol. Mi-a fost mutilat copilul pe strada de un câine maidanez în timp ce se juca în faţa porţii. Voi face tot ce e necesar pentru ca vinovaţii să plătească, este inadmisibilă asemenea situaţie”, a afirmat Marius C. Acesta a menţionat că în cursul zilei de luni, 20 februarie,a.c., va merge la Poliţie pentru a depune o plângere.

Alexandra CUCU, Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primarul, a marit impozitul,dar sa faca ceva pentru comunitate....ioc !
0
0
Ooof saracutul copil. Cat pentru iubitorii de animale agresivi fara pic de respect pentru ceilalti cetateni ,va doresc moartea si sa va manance animalele organele si apoi sa isi marcheze teritoriul pe voi !
2
0
Traim vemuri pesediste,cu legi facute de pesedisti.Vremuri pesediste sau vremuri de cacat.Mama voastra de bolsevici ca nu mai scapam de voi.
6
5
Nesimtire si iresponsabilitate din partea edililor care circula cu masini si nu le pasa ca batranii copii si strainii care mai ajung prin Techirgiol sunt la discretia javrelor comunitare .Gasiti oameni buni solutii pt eradicarea comunitarilor .Parintii copilului trebuie sa dea primaria in judecata sa ceara despagubiri usturatoare ca edilii sa trateze problema serios ,.E grozav ca ne asociem pe bani cand trebuie aparati hotii de la putere in astfel de situatii cand javrele devoreaza trecem cu nesimtire pe langa
12
1
iubitorii de animale mai bine pun osu la munca si fac un copil ,nu sa se plimbe cu animalele de companie pe strazi sa se cace si sa se pise ,am caine are i se stie locul in societate adica cusca ingradit in perimetru de 5 mp
11
2
Este doar vina celor care nu ii ingrijesc. Am chemat si hingherii acum cativa ani si o batrana i-a luat inapoi si i-a lasat liberi..5 ditamai dulaii la ciresica. Toata ziua ii luau hingherii ea ii aducea inapoi si ii lasa liberi. Sa faca puscarie daca nu le aduna mizeria si ii lasa liberi sa ne manance copiii
14
2
Nu stiu cand se vor lua masurile necesare. Inca un caz....cate trebuie sa mai fie ca sa se rezolve ceva in minunata Romanie? Suntem alaturi de familia micutului si speram sa treaca cu bine.
12
1
toti primarii sa fie obligati sa-si curete comunitatea de cainii vagabonzi
18
0
daca as fi in locul tatalui copilului ala si deoarece nimeni in romanika nu face nimic as lua ceva otrava si as imprastia-o generos la toti maidanezii din zona , asta e singura solutie sa rezolvi ceva in romanika de astazi daca faci reklamatie se uita la tine ca la prost primaru si nu face nimic
14
4
Urmarit cateva saptamani animalul, sa nu inceapa sa sparga seminte, sa injure trecatorii sau Doamne fereste, sa fure.
6
2
sa se aplice legea, sterilizare obligatorie si microcipare precum si pedespirea abandonului! cainii sunt animale domesticite de om dependente de om. nu mai abandonati animalele, mai barbarilor castrati-le. ca nu vin de pe luna cainii astia. si educati va copiii sa nu mai dea cu picorul in ei si sa dea cu pietre. cainii sunt pe strazi tot din cauza oamenilor ca nu se teleporteaza de pe marte. adminsitratia sa fac programe de castrai obligatorii cum prevede lea si gratuite cine nu e de acord amenda conform legii. tarani barbari
10
2
Cat mai suportati romani ,sa va fie mancati copii de caini ? E lasitate in forma suprema ! Va ganditi ca nu a fost copilul vostru ? Maine putem fi oricare in situatia acestor parinti .
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108