REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Copil PIERDUT pe plajă în Mamaia, înapoiat familiei de către jandarmi!

Copil PIERDUT pe plajă în Mamaia, înapoiat familiei de către jandarmi!

Replica API 14 august 2019 | 02:24 504

O minoră în vârstă de 4 ani, Briana, care se afla pe litoral împreună cu familia, a avut parte de o experiență neplăcută, dar care s-a terminat cu bine.

Mai exact, la data de 13 august, în jurul orei 11.15, un echipaj de jandarmerie, aflat în apropierea plajei de la Cazino, a fost alertat de un salvamar care a spus că a găsit un copil singur, dezorientat şi speriat care se plimba pe plajă. Jandarmii s-au apropiat de ea, au liniştit-o şi au întrebat-o cum o cheamă şi dacă are nevoie de ajutor. Le-a răspuns că “mă jucam pe plajă cu mai mulţi copii, m-am îndepărtat şi nu i-am mai văzut pe mami şi tati”. A mai fost întrebată dacă ştie numele hotelului unde sunt cazaţi. A spus că nu ştie, dar că părinţii ei sunt pe plajă. Echipajul format din şapte jandarmi a plecat imediat în căutarea părinţilor. Trei au plecat spre hotelul “Riviera”, doi spre Cazino şi doi pe faleză. După aproximativ 10 minute, au observat o femeie agitată care întreba lumea de pe plajă dacă nu au văzut o fetiţă. A fost condusă de jandarmi pe faleză, acolo unde o aştepta Briana. S-au îmbrăţişat şi au plecat spre unitatea de cazare! În acest context, jandarmii constănțeni sfătuiesc părinții: să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate; copiii să nu se îndepărteze din zona în care vă aflaţi; să-i învăţaţi pe cei mici numărul dumneavoastră de telefon şi numele unităţii unde sunteţi cazaţi; dacă se rătăcesc, să se adreseze persoanelor din jur şi să ceară ajutor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Milfet 100% buna ea doar pe carena a dat o n Denver ultimul Dizonaur!Foarte buna remarca sigur s a tras in ea,poate chiar salvamarul sau soferul de la duba alba din poza era la aprovizionare si a vazut o pe plaja a zis sa incerce
0
0
nimic si nimeni pe jandarmi ! Niste gaze ceva ??? Mai bine muie cu cacat !!!
1
2
Si-a tras un numar scurt boarfa in toaleta si puradelul a plecat de pe sezlong...
7
0
Inca o imagine indulcita a Jandarmeririei intr-o compunere de doi bani ! Relatati ca niste jurnalisti , ca doar asta sunteti!
1
5
Cum sa iti pierzi copilul din ochi ??? Mamica ai baut prea mult de ai uitat de copil si tasu era cu ochii dupa alta! ???
9
0
nu il gasea facea altu ,,ca buhai ,in mamaia sunt destui.
5
2
Fugi nenica repede la un psihiatru ca matale nu doar ai reinventat lb. romana dar ai si niste idei de psihopupu. Mniezoule care ai lasat tu fibra optica la indemana tuturor celor cu creieri zbenguiti....
7
1
peste 20 de ani BRIANA o sa va calxe copii si bunicii cu nouo ei range rover evoq are numele predestinat parinti retardatibhandicapat cu nume idiotate pentru copii
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218