REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Copilă de 10 ani, răpită, sechestrată şi VIOLATĂ de un individ din Castelu

Copilă de 10 ani, răpită, sechestrată şi VIOLATĂ de un individ din Castelu

Replica API 12 martie 2016 | 00:51 193

Copilărie furată!

Copilărie furată!

Sursa foto: sysunit.org

O minoră din Constanţa a trecut prin clipe de coşmar. Aceasta a fost acostată de un individ în vârstă de 26 ani, care a sechestrat-o într-o locuinţă din Castelu. A abuzat-o sexual timp de mai multe zile, după care, pe 9 martie, a adus-o şi lăsat-o în zona Gării din Constanţa. Infractorul a fost prins, instanţa luând decizia arestului preventiv pentru 30 de zile! Pe fir a intrat şi DGASPC.

Pare incredibil, dar se întâmplă pe străzile din Constanţa! O fată de numai 10 ani a fost răpită şi sechetrată, timp de mai multe zile, de către un individ. Mai exact, copila este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu întrucât, după cum ar fi spus chiar ea, nu se înţelegea cu mama vitregă. Astfel, pe 4 martie anul curent, în timp ce se întorcea de la şcoală şi ajungând în zona Gării, a fost abordată de un bărbat de 26 de ani, care i-a spus că este o cunoştinţă a mamei sale naturale şi că trebuie să meargă cu el.

Copila l-a ascultat şi s-a trezit sechestrată într-un imobil din localitatea Castelu. Se pare că a fost abuzată sexual timp de mai multe zile, până pe 9 martie, atunci când individul a adus-o în municipiu, lăsând-o în zona Gării, acolo unde au găsit-o părinţii. Fetiţa a fost supusă unui examen medical de specialitate, certificatul medico-legal indicând că a fost abuzată sexual. Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au demarat cercetările, prinzându-l pe suspect la scurt timp.

Acesta a fost reţinut şi arestat. Pe fir a intrat şi DGASPC, copila fiind acum într-un centru. „Am fost solicitaţi ieri (joi, 10 martie – n.r.) la audieri şi am apreciat că este în interesul minorei să fie protejată printr-o măsură specială şi a fost preluată în Centrul de primire minori în regim de urgenţă”, a declarat, pentru „Replica”, Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102