REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Copilă de 12 ani, pusă de mama ei să cerșească! Poliția Locală a luat măsuri!

Copilă de 12 ani, pusă de mama ei să cerșească! Poliția Locală a luat măsuri!

Replica API 18 februarie 2019 | 06:15 498

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Astfel, sâmbătă, 16 februarie a.c., polițiștii locali au depistat o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța, care se folosea de un minor de 12 ani în vederea obținerii unor foloase materiale de la trecătorii de pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea Oleg Danovki și a unei parcări publice.Persoana în cauză a recunoscut că cerșește împreună cu fiica sa minoră.

Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale infractiunii “ Exploatarea cerșetoriei. Traficul și exploatarea cerșetoriei”, au fost întocmite actele premergătoare în vederea sesizării organelor judiciare, iar persoanele au fost predate polițiștilor Secției 3 Poliție, competentă în soluționarea cazului.

De asemenea, a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru a dispune măsurile legale ce le intră în competență.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614