REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Copilă de 7 ani, legată şi abuzată sexual de iubitul mamei

Copilă de 7 ani, legată şi abuzată sexual de iubitul mamei

Replica API 3 aprilie 2014 | 00:00 600

"Pedepsită" că nu şi-a făcut temele

"Pedepsită" că nu şi-a făcut temele

Caz incredibil la Mircea Vodă! O fetiţă de numai 7 ani a trecut prin clipe de coşmar, tatăl ei vitreg "pedepsind-o" că nu şi-a făcut temele printr-un abuz sexual. Totul s-a petrecut în cursul săptămânii trecute, iar luni, 31 martie, bunica fetei a mers la Poliţie spunând totul. Gheorghe Panţuru a fost reţinut, după care magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Fetiţa locuia la bunică întrucât concubinul mamei ei nu o dorea. Gheorghe Panţuru i-a pus condiţia femeii că o va lua de soţie numai cu condiţia ca fiica ei să dispară din peisaj. Femeia s-a conformat şi şi-a dus copila la bunică, la numai câteva case distanţă, acestea întâmplându-se în urmă cu şase ani. Între timp, cei doi au devenit părinţi - au un băieţel, acum în vârstă de aproape 6 ani. Revenind la minora ce a trecut prin clipe de coşmar, ea se mai ducea pe la casa mamei, fie să petreacă timp cu fratele ei, fie să-şi facă temele. Aşa s-a petrecut şi miercuri, 26 martie, când copila se afla într-o cameră, cu caietele în faţă. Brusc, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, Panţuru a dat năvală, luând-o la întrebări cu privire la teme, arătându-se enervat că fata nu şi-a dat silinţa să le facă. A bruscat-o, i-a legat mâinile la spate cu haina de pe ea, a legat-o la ochi cu o bluză, după care şi-a satisfăcut "plăcerile" printr-un sex oral. În acele momente a intrat în cameră şi fratele fetei, lucru ce l-a făcut pe monstrul cu chip de om să se oprească. A aflat şi mama fetei despre cele întâmplate, cât şi bunicii, dar le-a fost teamă să meargă la Poliţie pentru că va râde lumea. Cea care a spart tăcerea a fost bunica fetei, care s-a prezentat luni şi a depus plângere. Individul a menţionat că era foarte beat şi nu mai ştie ce s-a întâmplat, spunând că a băut 4 sticle cu vin. El a fost reţinut, după care arestat pentru 30 de zile. Menţionăm că bărbatul este cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice şi scandalagiu, el având două dosare penale pentru furt. A furat o vacă, a fost dat în judecată şi, pentru a plăti prejudiciul, a furat o altă vacă, de la socri de data aceasta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102