REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Copilul DISPĂRUT din Pecineaga, căutat cu câinele de urmă

Copilul DISPĂRUT din Pecineaga, căutat cu câinele de urmă

Replica API 3 noiembrie 2019 | 00:01 1311

Căutat toată noaptea

Căutat toată noaptea

Polițiștii continuă căutările în cazul copilului de 8 ani din Pecineaga, dispărut sâmbătă seara din fața locuinței.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale sunt pe urmele micuțului.

Câinele de urmă al Serviciului Criminalistic a fost angrenbat și el în acțiune, dar și un elicopter al IGAv care survolează zona. Se caută pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

În prezent se desfășoară activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.

La căutări participă și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.

Video:

Sursa: IPJ Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un mare nenorocit!
1
1
pentru ce atata cheltuilala din banii publici??? copiii romania se sting in spitale fara medicamente si voi, zdrentele de la REPLICA, nu scrieti nimic !!! moarte tiganilor !!!
14
7
Daca l am trimis noi sunt in italia la albanezi daca la trimis johanmis intrebati pe presedinte sau poate este deja in america la transplanturi de organe.Romania lucrului bine facut ori esti exportat ori sacrificat...
2
4
Trevuie verificate camerele de luat vederi, chiar daca este un sat trebuie sa existe, anchetati toti parintii colegilor de joaca, si trebuie stransi toti colegii de joaca si anchetati subtil de un psiholog pediatru si ar trebui perchezitionate toate casele tuturor celor cu antecedende din sat si imprejurimi.
4
4
si gazele la ei ?
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614