REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Copilul mort, împreună cu părinții lui, în accidentul din Vrancea era elev al școlii 29 din Tomis Nord!

Copilul mort, împreună cu părinții lui, în accidentul din Vrancea era elev al școlii 29 din Tomis Nord!

Replica API 27 septembrie 2018 | 09:14 476

S-au făcut donaţii pentru familia lui Andrei Savu!

S-au făcut donaţii pentru familia lui Andrei Savu!

Școala gimnazială 29 ”Mihai Viteazu” din Constanța este în doliu, timp de o săptămână! Andrei Savu, elev al unității de învățământ, în clasa a IV-a, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus într-o lume mai bună. Băiețelul de 10 ani și-a pierdut viața în tragicul accident din comuna Călimănești, județul Vrancea. Părinții lui au murit, și ei, în timp ce fratele lui mai mare este rănit. Bunicii şi rudele micuțului sunt încă în stare de șoc. Își plâng durerea și se întreabă de ce viața a fost atât de nedreaptă cu familia lor.

”Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, asa cum este și cazul elevului nostru, Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar 10 ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El. Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Savu Andrei, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger.... L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important în marea noastră familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți. Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul în banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă...parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă...Cu profundă tristețe, învățătoarea ta!”,a scris învățătoare lui Andrei, pe pagina de facebook a unității de învățământ. ”Odihnește-te în pace, alături de familia ta, suflet bun! Întregul colectiv al școlii noastre, transmite condoleanțe rudelor îndoliate!”, au transmis cadrele didactice. Reamintim că duminică a fost plan roşu de intervenție în Vrancea, după un accident grav petrecut în comuna Călimănești, localitatea Pădureni, din Vrancea. Patru persoane au murit, după ce două maşini s-au lovit frontal. Trei dintre cei patru morţi sunt din Constanţa. Andrei Savu și părinții lui. Fratele mai mare a fost rănit şi el. Bunicii copilului locuiesc în Vrancea. Unitatea de învăţământ unde a studiat elevul a organizat o acţiune de strângere de donaţii, pentru familia lui Andrei. Unchiul băiețelului, ce locuiește în Constanța, și-ar dori ca sora lui, cumnatul și nepotul să fie înmormântați la malul mării, după cum au declarat sursele Replica.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma scuzati, de unde informatiile astea? Nimeni nu avea bunici in Vrancea, toti 3 vor fi inmormantati astazi in Piatra-Neamt, aproape de rudele lor. Va rog sa rescrieti articolul sau sa il stergeti. Multumesc!
0
0
Femei cu opel, intra in giratoriu, face stanga, ca asa vrea ea. Ne oprim toti, ea iese intr-adevar pe prima iesire din stanga ei. De ce dracu sa mai faca tot giratoriu, daca e mai aproape sa vireze stanga si apoi tot stanga. Oricum o feresc ceilalti soferi. Ca vreti sa acceptati sau nu, foarte multe accidente sunt provocate de femei, care mai au si prostul obicei sa o stearga rapid de la fata locului. As chema la re-examinare toate femeile care au luat carnetul dupa 2000.
4
1
Bai atatea comentari
0
3
Drumul e f bun. Dupa filmare se mergea cu peste 100 pe ora.Ala cu filmarea ar fi depasit masina neagra.Dar cei care provoaca accidente sunt acei soferi care la viteza mare ajung din urma masina aflata pe jumatate de banda,neavand spatiu de franare aleg varianta depasirii ca sa evite coliziunea si daca au ghinionul sa vina masina din sens opus se intampla ce ati vazut.
2
3
Un cunoscator spunea ca nu e rugulamentar sa se circule pe jumatatea de banda.Cel care a filmat a trecut pe contra sens depasind un tir care mergea pe jumatatea de banda.Cel care a filmat a scapat de 2 ori de accident.Odata cand a depasit tirul din sens opus avea masina dar si aceea i-a facut loc folosind jumatea ei de banda.Apoi daca nu era masina din fata lui lovita ar fi fost cel care a filmat fata-n fata cu masina alba.Ptr ca si cel din masina neagra si cel care a filmat trebuiau sa se gandeasca ca vor veni peste ei cei care depasesc din sens opus si trebuiau sa mearga pe jumatea lor
1
4
ce prostani, injura soferii dar nu-i injura pe cei care trebuie sa ne faca drumuri si autostrazi ca lumea....
15
1
Daca v-ati fi uitat cu atentie la imaginile surprinse, ati fi vazut ca soferul masinii albe nu este atent la drum, se aproprie cu viteza prea mare de masina din fata si, cand isi da seama, trage brusc de volan, nu a fost depasire, doar evitare. Soferul celeilalte masini este la fel de neatent la drum, in cele 2 secunde cat a durat evitare pana la impact, nu a schitat nici o manevra si a franat cu o fractiune de secunda inainte de impact. As indrazni sa spun ca ambii soferi erau atenti la cu totul altceva. Pacat, orice viata pierduta e o pierdere pentru toti ceilalti.
5
2
Sa va fie rusine voua celor care comentati atat de josnic, murdar, fara un pic de morala...
22
3
Nu comenteaza nimeni despre viteza masinilor.Si despre preventia politiei.Pe acel drum radarele sunt puse doar in localitati.In afara localitatilor se merge dupa regulile junglei:care fuge mai tare. Cu viteze la limita aderentei se fac depasiri,masini rederesate pe directia de mers in ultima clipa,explozii de pneuri,etc.Se adoarme la volan.E o minune ca nu se intampla zilinic asa accidente.Va imaginati ce se intampla daca masina neagra care s-a rasucit pe dreapta lovea o taraba a unei familii ptr ca acolo intre localitati ies langa sosea taranii care vand legume,fructe.CE FACE POLITIA?
6
1
Bai oameni buni, sa fereasca..... nu judecati
19
1
si multimea de prosti, nu de proaste ,care moare an de an pe sosele, o fi undercover?
8
3
de ce sa donam pentru o curva ordinara de mama imbecila care nu stie sa conduca si isi omoara intreaga familie...aia trebuie inviata si impuscata in cap, fututa in gura si sa ne cacap pe ea cu totii.
4
36
nu mai lasati proastele la volan. in oras cand le claxonezi sa le atragi atentia ca au gresit te injura. pe drumuri nationale mor
13
25

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369