REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Coreea de Sud anunță un nou summit Donald Trump - Kim Jong-Un, cel de-al treilea

Coreea de Sud anunță un nou summit Donald Trump - Kim Jong-Un, cel de-al treilea

Replica API 12 iunie 2019 | 00:00 201

Preşedintele Coreei de Sud, Moon Jae-In, a cerut miercuri organizarea unei noi întrevederi a liderilor din Statele Unite şi Coreea de Nord, Donald Trump şi Kim Jong-Un, relatează MEDIAFAX.

"Cred că este de dorit ca preşedintele Kim Jong-Un şi preşedintele Donald Trump să se întâlnească în viitorul apropiat", a declarat Moon Jae-In în cursul unei vizite la Oslo.

"Dacă se prelungeşte perioada fără dialog, atunci dorinţa de dialog scade", a atras atenţia liderul sud-coreean.

În aprilie, Donald Trump a catalogat drept "excelentă" relaţia cu liderul autoritarist din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, manifestând disponibilitatea organizării unui nou summit. Preşedintele SUA a întrerupt brusc summitul cu liderul nord-coreean desfăşurat în februarie în Vietnam, din cauza disensiunilor privind programul nuclear nord-coreean. Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a declarat că actualul impas în negocierile cu Statele Unite amplifică riscul revenirii la o perioadă tensionată, însă este interesat să aibă o nouă întrevedere cu Donald Trump dacă Washingtonul își schimbă atitudinea. Președintele SUA, Donald Trump, s-a întâlnit de două ori cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, ultima oară la Hanoi, în luna februarie.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se lasa greu convins nord-coreanul !
0
0
Astia au chef de plimbare, plictisitii dracului. Ca nu iau nicio decizie clara si utila. Se tot intalnesc, dau mana, isi zambesc, ocupa zeci de camere de hotel, cheltuiesc sute de mii de USD sau EUR din bugetele tarilor lor pentru deplasarile lor si ale echipelor lor. Rahat...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614