REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Corina Crețu către tineri: Aveți încredere în proiectul european

Corina Crețu către tineri: Aveți încredere în proiectul european

Replica API 2 ianuarie 2017 | 00:41 462

Corina Crețu

Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună, consideră comisarul european Corina Crețu, care a transmis un mesaj la împlinirea a 10 ani de la aderarea țării noastre la Uniunea Europeană.

''Se împlinesc zece ani de când România este membră a UE, zece ani de creștere și dezvoltare, de eforturi, de sacrificii, dar și de realizări. În special în ultimii ani România a devenit un pol de stabilitate în regiune și un motor de creștere economică. După acești zece ani în care integrarea europeană a devenit un succes al tuturor românilor, al oamenilor obișnuiți, dar și al statului român, urmează noi pași pe drumul nostru european care trebuie continuat și aprofundat. Suntem o țară demnă și în plină afirmare și cu un potențial de dezvoltare extraordinar și putem realiza mult mai multe în anii care vin. Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună'', afirmă comisarul european, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

În opinia ei, drumul spre Europa, spre mai multă integrare, este cel care va ajuta și mai mult România și pe cetățenii ei.

''Europa în care credem înseamnă lupta împotriva sărăciei, mai multă solidaritate și dreptate socială, înseamnă un viitor demn pentru toți românii. Sunt mândră să reprezint România în Comisia Europeană și sunt optimistă cu privire la viitorul european al țării noastre. Un gând special pentru tinerii care vor să se implice și să reușească în țara lor — aveți încredere în proiectul european, fiți parte a lui și în următorii zece ani va arăta așa cum vă doriți'', a transmis Corina Crețu, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta era si amanta lui Iliescu, in tinerete, el a lansat-o, a ridicat-o in rang ! Apoi cu americanul.....
1
0
Te pup, Colin power
1
0
tu ai incredere doar in Chior . Dane cata muie vreti , tu si mata, sa intelegeti ca ramaneti doua javre ?
2
2
Am incredere in proiectul european dar nu am incredere in voi,cei care va faceti ca ne reprezentati interesele !
6
2
Iar a aparut ciocanitoarea asta....stai dracului ascunsa, poate-ti mai cade vreun american pe mina...
3
0
Mai, amanta americanului, iar vrei incredere ?! Las-o mai moale !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367