REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Corina Crețu vorbește despre adevăratul DEZASTRU în care se află România

Corina Crețu vorbește despre adevăratul DEZASTRU în care se află România

Replica API 14 noiembrie 2018 | 22:16 246

Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională, a declarat, miercuri seara, la România TV, că România se află într-o situație dezastruoasă. Imaginea pe care o are România, după ce Parlamentul European a votat o rezoluție împotriva Bucureștiului, iar Comisia Europeană a adoptat un MCV dezastruos, cu 20 de puncte critice, nu este deloc una bună, a spus Crețu, conform stiripesurse.ro.

”Noi, la Comisia Europeană, nu dorim răul României. S-a creat impresia că singura preocupare e legată de justiție. Aș vrea ca partidele să privească cu înțelepciune și să nu pună în cheie complotistă că cineva ne vrea răul. E un rezultat a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. E greu de luptat cu o imagine deja creată.

Avem o absorbție care nu e mare și avem probleme cu absorbția fondurilor. Regret demisia ministrului Victor Negrescu, a avut o expertiză foarte bună. Nu știu ce s-a întâmplat, dar e un semnal care se adaugă la ceea ce s-a întâmplat. Sunt încurajată că a fost numit un diplomat de carieră și e o echipă la MAE care lucrează.

Așa cum a spus și domnul președinte Juncker, în această perioadă trebuie implementat un armistițiu. Vor fi de închis foarte multe dintre capitole, cadrul financiar multi-anual și altele. ”, a declarat Corina Crețu la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....aveti rabdare, ca nu mai au mult se duc si gata uitam de ei...
0
0
Multumim partidului iubit psd care ne baga in cacat tot mai adanc pe zi ce trece!!! Astia nu au timp sa guverneze tara asta! Singura lor grija este sa scape de puscarie si sa poata fura cat mai mult! Sper sa crape in chinuri cu totii!!!
5
1
asa e, statistica te omoara dar si teoria e la fel ! practica te contrazice de multe ori! Asa ca mai iesiti prin tara sa va convingeti ca ce e acum nu se comapra cu ce a fost pe vremea basaului!
2
0
Statistica este o stiinta a naturii cu care poti manipula cu usurinta mai ales un popor analfabet financiar. Cresterea economica in procente este reala. Factorii de productie care au condus la crestere sunt falsi. Dupa o doza puternica de drog urmeaza o perioada de restabilire a echilibrului, adica recesiune.
8
2
Pai cica avem crestere economica de peste 4% in trimestrul 3. Cum dracu??? Economia duduie, behaie iar salariu creste cam numai la bugetari. Si tot vorbim de dezastru...
5
2
Sa iei delfinul in gura
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218