REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Corina Gheorghe reacţionează la declaraţiile lui George Dragomir

Corina Gheorghe reacţionează la declaraţiile lui George Dragomir

Replica API 6 iulie 2012 | 00:00 378

Corina Gheorghe, director general al SC Mamaia S.A. şi vicepreşedinte al PDL Constanţa, reacţionează la declaraţiile deputatului Gheorghe Dragomir, care invita actualii şefi de instituţii care au fost numiţi de PDL să plece acasă. "De când a ajuns la putere, deputatul George Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, recunoaşte că îşi inchipuie lucruri ciudate şi dă dovadă, tot mai frecvent, de inconsecvenţă şi incoerenţă în declaraţii publice şi acţiuni. Nu aş vrea ca S.C. Mamaia S.A. să-i fi produs liderului PNL toate aceste disfunctionalităţi şi tulburări, astfel că mi-am propus să aduc în spaţiul public câteva informatii care să îl ajute pe George Dragomir să îşi regăsească echilibrul moral şi spiritual", îşi începe Corina Martin dreptul la replică.

"Dupa ce ani de zile a strigat ca institutiile statul nu trebuie politizate, astazi deputatul Dragomir se intreaba de ce directorii de institutii numiti de PDL mai stau pe functii de vreme ce, intr-un final, acestia tot vor fi schimbati. Personal nu am demisionat, cel putin din cateva motive:

1.Deoarece am primit in acest sens amenintari privind integritatea mea fizica, lucru care mi se pare inadmisibil si care pe mine personal nu ma poate determina sa iau o asemenea decizie.

2.Fiindca am avut un mandat de administrator exercitat cu responsabilitate in limitele definite de cadru legal, si cand spun acest lucru ma raportez, de exemplu, la neregulile din activitatea conducerii S.C. Mamaia S.A. din 2008, nereguli evidentiate intr-un act de control al ANAF in vremea in care institutia era condusa de Bogdan Huţurcă, prefectul liberal de azi al jud. Constanta

3.Fiindca am avut un mandat de administrator de succes, si cand spun asta ma gandesc ca am reusit sa aduc sume consistente statului - actionar majoritar la societatile pe care le-am condus - Mamaia SA si Litoral SA - bani folositi inclusiv pentru salarii si pensii.

Mi-as dori ca domnul deputat sa fie mai retinut in afirmatii, cu atat mai mult cu cat pot sa imi inchipui ca, urmand acest drum, el singur ar putea sa scoata la iveala unele lucruri jenante pentru colegii domniei sale, ascunse bine sub pres.

Constat ca nici presedintele PNL Constanta, si nici colegii acestuia din PSD Constanta nu sunt in masura, asa cum au demonstrat pana in 2008, sa evalueze daca sunt sau nu sunt profesionista, daca sunt sau nu competenta in domeniul in care imi desfasor astazi activitatea.

Pentru zilele care vor veni, ii cer deputatului PNL sa se gandeasca în modul cel mai serios ca reprezentanţii P.N.L. pe care acesta ii va numi Consiliile de Administraţie ale Mamaia S.A. si Litoral S.A., să tina societatile si in anii care urmeaza pe profit si sa plateasca dividende, asa cum am facut eu, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Nu in ultimul rand, convinsa fiind ca George Dragomir vrea sa afle tot adevarul privind istoricul Mamaia S.A., ii sugerez acestuia sa inceapa sa controleze activitatea societatii incepand din 1 ianuarie 2008, pentru a intelege mai bine deciziile pe care le-am luat.

In opinia mea, nu functia il face pe om, ci omul da valoare unei functii, context in care nu as fi deloc nelinistita pentru mine plecand din pozitia pe care o ocup acum.

Corina Gheorghe

Vicepresedinte PDL Constanta" - se arată în dreptul la replică remis de Corina Gheorghe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blestemat o... sa dai naibi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367